İnstagram Hesap Silme

Instagram hesaplarını kapatmak isteyen kullanıcıların hangi yöntemleri uygulaması gerektiğini inceledik.

BİLİM-TEKNOLOJİ 29.07.2020, 23:48
İnstagram Hesap Silme

Hesabınızda paylaştığınız fotoğraflarınızın, yorum veya beğenilerinizin tekrar giriş yaptığınızda görünür olabilmesi için geçici kapatma yöntemini denemeniz gerekmektedir. Ancak kalıcı olarak silinmesini isteyeceğiniz içerikleriniz için Instagram hesap silme aşamalarını tamamlamanız yeterli olacaktır. Bu aşamaların ardından yeniden giriş yapmaya çalıştığınızda profilinize erişmeniz mümkün olmayacaktır. Hesaplarınızı kalıcı olarak sildiğinizde yeniden aktifleştirmeniz, aynı kullanıcı adını almanız ya da başka bir hesaba eklemeniz mümkün olmayacaktır.

İnstagram Hesabımı Kalıcı Silebilir miyim?

İnstagram hesaplarınızı kalıcı olarak silmek istediğinizde mobil cihazlarınızda kullandığınız uygulamalarda buna izin verilmeyecektir. Ancak bilgisayarlarınızdan yapacağınız aramalarda hesabını sil sayfasına ulaşmanız ve Instagram hesabınıza bu platformdan giriş yapmanız gerekmektedir. Aksi halde Instagram hesap silme işlemini kalıcı olarak yapmanız mümkün değildir. Hesaplarınıza giriş yapabilmek için kullanıcı adınızı ve şifrenizi doğru bir şekilde girmeniz gerekmektedir.

Karşınıza çıkacak olan ekranda hesabınızı neden sildiğinize dair soruyla karşılaşacaksınız. Hemen yanında yer alan menüde bir seçim yaparak şifrenizi yeniden girdiğinizde hesabınızı kalıcı olarak silebileceğiniz seçeneğe ulaşacaksınız. Hesabımı kalıcı olarak sil butonuna tıkladığınız andan itibaren hedefinize ulaşabilirsiniz.

Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra mobil cihazlarınızda hesaplarınız açık ise oturumunuz sonlandırılacaktır. İnternet sitesinde açtığınız İnstagram hesabından farklı bir hesabı silmek istediğinizde sağ üst köşede yer alan kullanıcı adına tıklayarak çıkış yapmanız ve silmek istediğiniz hesapla yeniden giriş talimatlarını izlemeniz gerekmektedir. Hesabınıza giriş yapmadan silme işlemini uygulamanız mümkün olmayacaktır. Şifrenizi unutmanız halinde öncelikle Şifreni mi unuttun? butonlarından yenilemelisiniz. Hemen ardından sorunsuz bir şekilde giriş yaparak silme işlemlerini hızla gerçekleştirebilirsiniz.

Yorumlar (2)
Enesçelik27_ 4 yıl önce
Kapatmak istiyorum
_mermussonsuzluk 4 yıl önce
Cok iyi