İki Kişilik Kız Oyunları

Kız oyunları denildiğinde genellikle akla ilk olarak bebek giydirme oyunları gelmektedir. İnternetten ücretsiz olarak oynanan oyunlara baktığınızda bunlar arasında kızlara hitap eden ve 2 kişilik olan çok sayıda oyun mevcuttur.

BİLİM-TEKNOLOJİ 18.02.2021, 01:50
İki Kişilik Kız Oyunları

Yarış, moda, macera ve farklı kategorilerde yer alan oyunlar sayesinde sevdiklerinizde daha eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Takım oyununun ön plana çıktığı bu tarz oyunlarda hem yardımlaşmanın hem de yarışmanın zevkini yaşayacaksınız.

En Popüler İki Kişilik Kız Oyunları

Her yaşan hitap eden ve en çok oynanan iki kişilik kız oyunları şu şekildedir:

Giydirme Oyunları

Genellikle Mouse ile oynanan ve zamana karşı yarış içinde olunan bebek giydirme oyunları iki oyuncuyu da tatlı bir yarış içine sokar. En yüksek puanı almak ve kızı en güzel şekilde giydirmek oyunun asıl amacıdır. Bazı oyunlarda gizli kıyafetler saklı olup bunları bulup kullanmak size ekstra puan kazandıracaktır.

Dans Oyunları

Adından da anlayacağınız üzere son derece eğlenceli olan dans oyunlarında iki arkadaş karşı karşıya gelir. Bu tür oyunların asıl amacı rakibin enerjisini en hızlı şekilde bitirmek ve oyunu kazanmaktır. Oyunu oynamak için kontrol tuşlarını kullanmak yeterli olacaktır.

Boyama Oyunları

Neredeyse herkese hitap eden boyama oyunları değişik oyun arayışında olanların öncelikli tercihidir. Renksiz halde bulunan bölümlere renk vererek oynana oyunda ilerledikçe boyanacak bölüm sayısı da artmaktadır. Oyun sırasında yön tuşları ile a,s,d,w harfleri kullanılmaktadır.

Aşk Oyunları

Aşk tanrıçası gibi farklı karakterlerle oynanan aşk oyunları kalplere ok atma şeklinde oynanır. Bu esnada karşı taraftan gelen oklara maruz kalmamak ve iyi korunmak gerekir. Dolayısıyla ok atışında hızlı, savunmada ise yeterli düzeyde olmanız önemlidir. Bu ve buna benzer oyunları oynamak için internet bağlantınızın bulunması tek koşuldur.

Yorumlar (0)