Huawei Mate X stoğu geldiği gibi bitti

Huwaei’nin yeni amiral gemisi katlanabilir telefon Mate X’in stoklara girdiği an bitmesinin ardından 2. parti için tarih verildi.

BİLİM-TEKNOLOJİ 15.11.2019, 17:46
Huawei Mate X stoğu geldiği gibi bitti

Huawei’nin katlanabilir telefonu Mate X modeli, 2019’un Mart’ında piyasaya çıkartılmıştı. Fakat bu modelin satışa çıkması 23 Ekim tarihine kadar gecikti. Bugünden itibaren Mate X modelinin satışları tekrar gerçekleştirilmeye başlandı ve stoklarıysa anında bitti.

Yeni parti stoklara gelecek

23 Ekim’de telefon ilk kez Çin’de tanıtılmıştı. Bugünden itibaren satışa çıkan telefon çok kısa bir süre içerisinde tükendi. Huawei 22 Kasım yeni satış tarihi için yeniden kolları sıvadı.

Katlandığında 8 inçlik bir tablet boyutunda

Huawei’nin Mate X modeli çok sevildi. Katlandığında çift taraflı bir akıllı telefon olan model, açıldığında 8 inçlik bir tablet boyutuna geliyor. Kirin 980 işlemci ve 5G desteğiyle satışa çıkartılan telefon, 8 GB RAM ve 512 GB’lık bir dahili hafızayla geldi. Bununla birlikte Nano Memory ile yeni bir hafıza kartı takarak telefonun hafızasını 256 GB daha arttırabiliyorsunuz.

22 Kasım’da yeniden stoklarda

Telefonda ayrıca 55W destekli bir hızlı şarj ve 4 bin 500 mAh bir batarya bulunuyor. Kamerası ise 40 MP çözünürlüğünde.

Huawei’nin 22 Kasım tarihinde gerçekleştireceği yeni satışları büyük bir merak konusu. Öte yandan yeni parti satışların da çok kısa bir süre içerisinde bekleneceği ifade ediliyor.

Yorumlar (0)