Huawei, Freebuds 3'ü satışa sundu

Çinli teknoloji devi Huawei, sadece akıllı telefonlar değil giyilebilir teknolojiler de üretiyor. Huawei'nin yeni kablosuz kulaklığı Freebuds 3'ün hangi özelliklere sahip olduğu ve Türkiye satış fiyatı haberimizde.

BİLİM-TEKNOLOJİ 20.11.2019, 16:42
Huawei, Freebuds 3'ü satışa sundu

Huawei Freebuds 3, tüketicilerin yüksek konfor ile saatler süren müzik deneyimi yaşaması için tekrardan tasarlandı. Freebuds 3, parlak beyaz ve parlak siyah olmak üzere iki renk seçeneğiyle piyasaya sürüldü.

Huawei Freebuds 3'ün en dikkat çeken özelliği ise "gürültü engelleme teknolojisi". Hassas ve gerçek zamanlı 3A çağrı gürültü azaltma algoritması ve aerodinamik mikrofon kanalı sayesinde Huawei Freebuds’la telefon görüşmesi yapan insanların sesi, karşı tarafa çevredeki gürültülerden ayrılmış şekilde gidiyor. Gürültü azaltma teknolojisi aynı zamanda kulaklıktan gelen seslerin dinlenmesinde de çevre gürültüsünü engelliyor.

Huawei Freebuds 3, Bluetooth 5.1 teknolojisi ile güvenilir ve hızlı bir Bluetooth bağlantısı içeriyor. Huawei’nin yeni kablosuz kulaklığı, 356MHz ses işlemcisi sayesinde iyi bir ses deneyimini kullanıcılarına sunuyor. 

Kablosuz şarj desteği sayesinde hem kablosuz şarj cihazlarıyla hem de ters kablosuz şarjı destekleyen telefonlarla birlikte şarj edilebiliyor. Tek şarjla 4 saat kullanım deneyimi sunan Huawei'nin yeni kablosuz kulaklığı, şarj kutusu ile birlikte 20 saat kadar kullanılabiliyor. 

USB Type C bağlantısına sahip kullaklık, bir saatten daha az sürede yüzde yüz şarja ulaşıyor.

Huawei’nin yeni kablosuz kulaklığı Freebuds 3, siyah ve beyaz renk seçenekleri ile Türkiye’de satışa sunuldu. Huawei Freebuds 3, 1099 TL fiyatla raflardaki yerini aldı.

Yorumlar (0)