Honor lansmanında Türkiye sürprizi

Honor yeni amiral gemisi 9X Pro’nun tanıtım lansmanında 9X versiyonunun yakında Türkiye’de satışa çıkacağını duyurdu.

BİLİM-TEKNOLOJİ 13.11.2019, 14:30
Honor lansmanında Türkiye sürprizi

Huawei’nin alt markası olan Honor firması yakın bir zaman önce 9X Pro’nun lansmanında Honor 9X modelinin yakın zamanda Türkiye’de satışa çıkacağını açıkladı. Türkiye fiyatı tam olarak bilinmeyen telefon bilindiği kadarıyla, Google uygulama ve servisleriyle entegre bir şekilde olacak.

Telefon teknik ve tasarım özellikleriyle dikkat çekici

Yani telefon Android lisansına sahip olacak. Telefon bununla birlikte fiyat olarak iyi olması beklenirken tasarım yönünden de kullanıcıları mutsuz etmeyeceğe benziyor. Telefon motorlu bir ön kamera sistemini de içerisinde barındırıyor. Bununla birlikte çentiği bulunmayan 9X modeli ince çerçevelere sahip ve özellikle desenlerle birlikte dikkatleri üzerinde toplayacak gibi duruyor. Honor 9X parmak izi özelliği de var. Bu özelliğinde telefonun arkasında konumlandırıldığı görülüyor.

Honor 9X’in Çin versiyonunda neler var?

“Model gücünü Kirin 710F işlemciden alıyor. Normalde 4 GB RAM ve 64 GB depolama seçenekleri sunulan cihazın, bazı pazarlara 6 GB RAM + 128 GB depolama ile geleceği de aktarılıyor. MicroSD yuvası bulunan cihaz, 6,59 inç IPS LCD ekrana ve çentiksiz yapıyı sunan 16 megapiksel pop-up kamera sistemine sahip. Arkasında 48 megapiksel F1.8 + 8 megapiksel ultra geniş açı +2 megapiksel derinlik olmak üzere üçlü kamera yer alan global 9X, parmak izi sensörünü de arkasında taşıyor. 10W şarj destekli 4.000 mAh pili olan cihazın, 3,5 mm portu bulunuyor ve bağlantı için USB-C kullanıyor.”

Yorumlar (0)