HBO’nun online abonelik sistemi detayları belli oldu

HBO’nun dünyanın çeşitli film dizi ve belgesel yayın platformlarının ücretli olmasına rakip olacak şekilde sunması beklenen ücretsiz içerik servisinin ardından HBO Max’in çıkış detayları belli oldu.

BİLİM-TEKNOLOJİ 31.10.2019, 13:00
HBO’nun online abonelik sistemi detayları belli oldu

HBO yeni servisi olan HBO Max’in tanıtılmasının ardından çıkış tarihi de netleşti. Firmanın kısmi olarak ücretsiz içerik sağlayacak HBO ve HBO Now kullanıcılarının yanında yeni servisi HBO Max’in 2020’nin Mayıs’ında kullanıcılara sunulacağı açıkladı. Servisin kullanım bedelinin ise 14.99 dolar olacağı bilgisi paylaşıldı.

Tabi bu servisi kullanmak için bir üçüncü taraf streaming servisi aboneliğiniz bulunuyorsa, HBO Max servisi için geçiş sağlamanız gerekebilir. Bu durum HBO’ya aboneliği bulunan ama AT&T kablolu müşterisi olmayanlar için de geçerli olacak.

Tüm dünyada geçerli olan Netflix gibi büyük oyuncuların yanında bölgesel olarak da içerik servis sağlayıcıların olduğu, -ülkemizde Blu TV, Puhu Tv- platformlar içeriklerin online platforma taşınmasının büyük bir adımı olarak karşımıza çıkıyor. Sektörün büyük oyuncularından Netflix, Disney+ gibi firmalarla rakip olabilmek adına diğer video içerik üreten kanalların da konuya ilişkin çalışmaları bulunuyor.

HBO’da bu alandaki ücretsiz servisi Now’un ardından şimdi Premium ücretli servisi Max’i tanıtacak. Uygulama ne kadar dikkat çekecek ve kullanılacak? Servis kullanıma açıldığında detayları görebileceğiz.

Yorumlar (0)