Google’da işler yolunda gitmiyor

Google’un CEO’su Sundar Pichai, son zamanlarda şirketin çalışanlarının Google’a karşı bir güven problemi yaşadığını söyleyerek bu problemi anlamaya çalışıyor.

BİLİM-TEKNOLOJİ 27.10.2019, 13:30
Google’da işler yolunda gitmiyor

Google, Apple ve bunun gibi dünya devi şirketler birçok insanın kariyerinin bir parçası olmasını isteyeceği türden bir deneyim şüphesiz. Öyle ki internet üzerinde en çok yapılan aramalara bakıldığı zaman ‘Google’ın çalışma ortamı’ da bunların arasına giriyor. Zira şirket çalışanlarına sunduğu imkanlarla adından sürekli söz ettiriyor.

Yabancı kaynaklardan edinilen bilgilere göre işin iç yüzünde biraz değişiklikler var. Zira şirkette bir güven problemi yaşanıyor. Bunun da ötesinde ABD Başkanı Donald Trump’ın yıl başında onadığı aralarında Kuzey Kore ve Venezuela’nın da bulunduğu çoğunluğu Müslüman 5 ülkeye seyahat yasağını destekleyen açıklamalarda bulunan bir hükümet yetkilisi nedeniyle şirkette fazla mesai de yapılıyor.

Google’ın üst düzeydeki yöneticileri, çalışan kişilerin tedirginliğini ortadan kaldırmaya yönelik hamleler bulmaya çalışıyor. CEO Pichai gizlilik ile gerçekleştirilen toplantılarda şirkette bazı kişilerin ciddi güven problemleri yaşadığını ifade etti.

Bununla birlikte Google’dan alınan diğer bilgiler, yönetim ve çalışanlar arasına bir anlaşmazlık olduğunu doğruluyor.

Yorumlar (0)