Google Stadia için geri sayım başladı

Google’ın sadece bir internet bağlantısıyla beklemeden, indirmeden oyun oynamaya izin veren servisi Stadia için kullanıcılar geri sayıma başladı.

BİLİM-TEKNOLOJİ 08.11.2019, 17:21
Google Stadia için geri sayım başladı

Oyun dünyasına yeni bir deneyim kazandıracak olan Google’ın Stadia platformu için geri sayım başladı. Stadia 14 ülkede 19 Kasım tarihinde kullanıma açılacak.

Platformun açılmasına birkaç gün kala uygulama marketlerde de bulunmaya başladı. Stadia’nın Android uygulaması da nihayet yayına girdi.

19 Kasım’a günler kala mobil uygulama market platformlarında yerini alırken bu uygulamayla akıllı telefonlar aracılığıyla da oyun oynanabilecek. Şimdilik Android platformundaki oyun ilerleyen zamanlarda iOS’e de gelecek.

İlk kez uygulamayı indiren kullanıcılar Density 2’nin bir ekran görüntüsüyle karşılaşıyor. Ardından ise bir giriş ekranı uygulamaya geliyor. Bunun ardından Google hesabı ile uygulamaya girilmesi gerekiyor.

Uygulama 14 ülkede kullanıma sunulacak ama bu ülkelerin arasında Türkiye bulunmuyor. Uzun vadede ise durum ne olur konuyla ilgili şimdiden bir yorum yapabilmek çok mümkün görünmüyor.

Yorumlar (0)