Google Plus'a elveda Google Currents'e merhaba!

Geçtiğimiz yıl fişi çekilen Google'ın Plus servisinin yerine daha gelişmiş bir arayüz ve servis ağıyla Google Currents uygulaması gelmeye hazırlanıyor.

BİLİM-TEKNOLOJİ 06.06.2020, 22:08
Google Plus'a elveda Google Currents'e merhaba!

Geçtiğimiz yıl Google bir uygulamasının daha fişini çekmişti. Google Plus'ın. Google Plus bir sosyal ağ gibi hizmet veriyordu. Kişiler orada profillerinden gelişmeleri paylaşabiliyor. Kişileri ekleyebiliyor, güncellemeler yapıp bunları kaydedebiliyordu. İşte 2019 yılında Google'ın kapatma kararı aldığı bu servisinin ardından şimdi yeni bir servis üzerinde güzel haberler geliyor. Google Currents.

6 Temmuz'da resmi olarak sunuluyor

Google Currents 6 Temmuz tarihinden itibaren kullanıcıların hizmetine resmi olarak sunulacak. Gelecek ay resmi olarak kullanım başladığında Google+ üyesi kullanıcıların içerikleri de otomatik olarak yeni platform üzerine dahil olacak. Google tarafından yapılan açıklamada, bu taşıma işleminin yaklaşık olarak 5 gün sürebileceği bilgisi paylaşıldı.

Google Plus'tan daha fazlası...

Yeni Google Currents servisi Google Plus özelliklerinin yanında birçok yenilik de içerecek. Kaçırmamanız gereken önemli duyuruları, resim, bağlantı, metin ve içerikleri artık çok daha kolay ulaşabileceksiniz.

Currents ile özel akışlar oluşturulabilecek ve çeşitli tartışmalar tek bir platform üzerinden takip edilebilecek.

Şimdilik Google Currents, Beta sürümü ile sunuluyor. Temmuz ayının ilk haftası tüm özellikler netleşmiş olacak.

Yorumlar (0)