Google Play abonelik hizmetine başladı

Google Play Store, kullanıcılarını aylık olarak ödeme yaparak belirli ücretli oyunlara ücretsiz olarak erişebileceği servisinin ABD dışındaki kullanımına da başladı.

BİLİM-TEKNOLOJİ 16.07.2020, 21:34
Google Play abonelik hizmetine başladı

Google'ın uygulama marketinde şimdiye kadar kullanıcılar ya cüzdanlarına ödeme yapıp ya da uygulama marketinden beğendikleri uygulamaları satın olsalar dahi kart bilgileriyle satın alabiliyorlardı. 

Dijitalleşmenin hız kazandığı günümüzde Google Play Store için de yenilikçi bir adım geldi. Artık Google da uygulama marketinde abonelik servisi sunmaya başladı.

Buna göre Google'ın yeni Play Pass servisi devrenye alındı. Play Pass servisine üye olan kullanıcılar 350'den fazla uygulamayı abonelik yapmaları dahilinde ücretsiz olarak indirebiliyor. İlk olarak ABD'de bulunan kullanıcılar için sunulan servis artık Fransa, İngiltere, Almanya, Avusturya, İtalya, İrlanda, İspanya ve Yeni Zelanda'da da kullanılabiliyor.

Aylık 4.99 dolar

Google Play Pass ücreti şimdilik 4.99 dolar aylık. Yıllık ise 30 dolar olarak belirlendi.

Bununla birlikte önemli bir hatırlatma yapmakta fayda var. Play Pass ile marketteki tüm uygulamalar ücretsiz olarak indirilemiyor. Yalnızca bu programa dahil geliştiricilerin oyunları ücretsiz oluyor.

Yorumlar (0)