Google Gravity

Uygulamalar konusunda başarısını yakından görebileceğiniz Google'nin bilmediğiniz özellikleri arasında yer alan Google Gravity için deneme yapabilirsiniz.

BİLİM-TEKNOLOJİ 30.07.2020, 16:54
Google Gravity

Gerek iş hayatıyla ilgili, gerekse eğitim konularında ve sosyal yaşamda çeşitli etkinliklerde internetten yardım almaktayız. Vaktinizin büyük bir çoğunluğunu geçirdiğimiz bilgisayar, tablet veya akıllı cihazlarımızda eğlenmek ve çeşitli bilgileri edinmek için faydalandığınız alanlardan birisi Google'dir. Her ne kadar tüm özelliklerini keşfetmeye çalışsanız da halen bilmediğiniz pek çok yönleri bulunmaktadır. Bunlardan birisi de Google Gravity özelliğidir.

Eğlenceli içerikleri barındıran uygulamalarına her geçen gün yenisini eklemeye devam ederken Google Gravity nedir ve ne işe yarar gibi soruların yanıtlarını arıyor olabilirsiniz. Google sayfasını açtığınızda tüm yazıların ve içeriklerin düzgün bir şekilde göründüğüne dikkat edebilirsiniz. Ancak Google Gravity şeklinde yapacağınız aramada en başta yer alan linke tıkladığınız andan itibaren bu düzenin bir anda yok olacağını görebilirsiniz.

Google'nin Bilmediğiniz Özellikleri

Uygulamalar konusunda başarısını yakından görebileceğiniz Google'nin bilmediğiniz özellikleri arasında yer alan Google Gravity için deneme yapabilirsiniz. Gravity kelimesinin anlamına baktığınızda yerçekimiyle ilgili bir Google uygulamasıyla karşılaşabilirsiniz. Eğlenceli bir görünümü elde edebileceğiniz bu uygulama sayesinde arama sonuçlarını ve sayfadaki tüm içerikleri sağa sola gönderebilirsiniz.

Dünya üzerinde çok sayıda kişinin eğlenmek amacıyla Google Gravity uygulamasını tercih ettiği görülmektedir. Bu sayede son dönemlerin en popüler özellikleri arasında yer almaktadır. Arama motorunda çok sayıda kişi tarafından aratılması sayesinde üst sıralarda yer almayı başarmıştır. Bu uygulamayı açtığınızda sizler de eğlenceli sonuçlarla karşılaşabileceksiniz.

Google'de tüm öğelerin yerçekimine kapılarak düşmesini sağlayan bu uygulamada farenizle tüm öğeleri yerini değiştirebilirsiniz. Gizli sürprizlerini keşfetmek istediğinizde Google ile ilgili bilmediğiniz pek çok özelliğin yer alacağını görebileceksiniz. Eğlenceli vakitleri geçirmek için ihtiyaç duyacağınız Google Gravity ve diğer özelliklerine göz atabilirsiniz. Böylece standart olarak sunduğu hizmetlerin dışında sizleri motive edecek uygulamalarıyla karşılaşmış olacaksınız.

Yorumlar (7)