Google Earth İndir

BİLİM-TEKNOLOJİ 05.09.2020, 12:30
Google Earth İndir

Dünyanın en ayrıntılı haritası Google tarafından Earth adı verilerek internet ortamına aktarılmıştır. Bu konular hakkında henüz fikri olmayanlar adına hazırladığımız Google Earth konulu içeriğimiz, sizlere biraz olsun fikir edinmeniz adına yardımcı olacaktır. Peki, Google Earth nedir? Google Earth ile tüm dünyayı incelemek mümkün mü?

Google Earth Nedir?

Google tarafından hazırlanan ve dünyanın en ayrıntılı yerküre haritası olarak lanse edilen Google Earth, dünyanın uydudan çekilmiş görüntülerinin birleştirildiği ve earth.google.com adresinden tüm dünya ile paylaşıldığı online dünya haritasıdır. Google Earth, farklı sürüm ve versiyonları ile kullanılabilen bir yapıdadır ve günden güne daha ayrıntılı bir harita sunumu ile hizmet sunar. Uydudan yapılan oldukça uzak çekimlere rağmen, sokak görüntülerine kadar yakınlaştırılabilen, son derece ayrıntılı olan bu harita, sizi şaşırtacak özelliklere sahiptir. Google Earth, bugün kullandığımız navigasyon teknolojisinin de var olmasındaki en önemli etkenlerden biri durumunda.

Google Earth Sürümleri

Google tarafından oluşturulan Google Earth, farklı sürümleri ile kullanılabiliyor. Bu sürümler, geçmişten günümüze yapılan güncellemeler ile daha kullanışlı ve daha ayrıntılı bir dünya haritasına ulaşmanızı da kolaylaştırıyor. Her sürüm ile birlikte yeni özellikler kazanan Google Earth, sürüm ve versiyon fark etmeksizin kullananlar için earth.google.com adresi üzerinden direkt olarak harita kullanım hakkı sağlıyor. Ancak, ayrıntıya önem veriyor, Google Earth Studio kullanmak istiyor ve çeşitli içerikler ile kendinizi dünyaya tanıtmak istiyorsanız, Google Earth sürümleri ile bu mümkün olabiliyor. Eğer full sürümlere ulaşmak istiyorsanız, bu sürümlerin pek çoğunu dosya indirme sitesinde bulabilirsiniz.

Google Earth İndir

Google Earth indir araması gerçekleştirerek Türkiye’de de bulunan dosya indirme siteleri üzerinden Google Earth versiyonlarını isteğe bağlı olarak indirebilirsiniz. Earth, farklı özellikleri ile oldukça faydalı bir kullanım şansı tanıyor. Örneğin, Earth tarafından sunulan muhteşem bir özellik aklınızı başınızdan alabilir. Zira Google Earth VR adlı bu özellik, dünyayı üç boyutlu olarak gezebilme şansını sizlere sunuyor ve sizi dünya turuna çıkarıyor. Web, Mobil ve Masaüstü Pro versiyonları ile oturduğunuz yerden dünya turuna çıkmak istiyorsanız, bu durumda Earth web sitesi, Earth Mobil ve Earth Masaüstü Pro versiyonlarını kullanmanızda sınır ve limit yok.

Yorumlar (5)
AYNUR 3 yıl önce
MEŞE MEŞEYE BENZERDE MEŞE KÖŞEYE BENZER MEŞE MEŞEYE BENZERDE MEŞE KÖŞEYE BENZER ŞU MEMLEKET KIZLARIDAAAA
Ramazan YÜCEL 3 yıl önce
ÇOK FAYDALI BİLGİLERE ULAŞMA İMKANI VAR. BU PROĞRAMI YAPANLARIN ELİNE SAĞLIK
Fikret 3 yıl önce
Yer tespit etmek
Esat Dere 3 yıl önce
Denemek ve gözlemlemek istiyorum
Berat 2 yıl önce
Ben Google earth'a görmek istıyorum