Gelmiş Geçmiş En İyi Yerli Komedi Filmleri

Mutluluk hormonu salgılatan ve bir anlık tüm dertlerimizi unutturan tüm zamanların en iyi yerli komedi filmleri listesini sizler için hazırladık

BİLİM-TEKNOLOJİ 07.07.2020, 22:46
Gelmiş Geçmiş En İyi Yerli Komedi Filmleri

Hem kahkahalar atıp gülmek hem de sevdikleriyle güzel vakit geçirmek isteyen herkes komedi filmlerini tercih etmektedir. Mutluluk hormonu salgılatan ve bir anlık tüm dertlerimizi unutturan tüm zamanların en iyi yerli komedi filmleri listesini sizler için hazırladık.

Kahkaha Efektine ihtiyaç Duymayan En İyi Yerli Komedi Filmleri

1)G.O.R.A

Cem Yılmaz demek zaten başlı başına kahkaha demektir. Hem filmin senaristliğini yapan hem de oyuncu olarak kamera karşısına geçen Cem Yılmaz filmde turistlere halı, kilim ve benzeri ürünleri satmaya çalışan bir dolandırıcıyı canlandırmaktır. Bir gün dükkana uzaylı müşteriler gelince komik hikayeler başlar.

2)Vizontele

Vizontele en iyi yerli komedi filmleri arasında ilk sıralardadır. Anadolu’daki ücra bir kasabaya televizyon geleceği haberi kasabayı karıştırır. Daha önce yazlık sinemadan başka bir şey bilmeyen kasaba halkı televizyon geldiğinde farklı olaylarla karşılaşır.

3)Düğün Dernek

Annesi babası Sivaslı olan Tarık Letonya’ya gider ve orada bir kıza aşık olur. Annesi babası düğün yapmak ister. Ancak düğün parası olmayan aile oradan buradan medet umunca komik olaylar ortaya çıkar. Başrollerinde Murat Cemcir ve Ahmet Kural’ın oynadığı film gülmekten karın ağrıtacak en çok izlenen yerli komedi filmleri arasındadır.

4)Eyvah Eyvah

Ata Demirer ve Demet Akbağ’ın başrollerini paylaştığı Eyvah Eyvah filmi gişede en çok hasılat yapan filmlerin başındadır. İzleyiciden çok iyi geri dönüşler alınca seri filmleri de çekilmiştir. Çanakkale’nin Geyikli ilçesinde yaşayan klarnet sanatçısı Bayram’ın babasını bulmak ister. Ancak İstanbul’a gelince komik ve tehlikeli olaylar peşini bırakmaz.

5)Pardon

Bu filmde hiç suç işlemedikleri halde cezaevine giren 3 arkadaşın öyküsü komik bir dille anlatılmaktadır. Arkadaşlardan biri geç askerlik yaptığından hala yakalanacağı düşüncesiyle askerlerden korkunca şüpheli durumuna düşer. Sonra 3 arkadaşın uzun yıllar sürecek cezaevi macerası başlar.

6)Recep İvedik

Yerli komedi filmleri deyince Recep İvedikten bahsetmemek olmaz. Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik karakterine hayat verdiği komedi filmi en çok seri halinde çekilen filmlerden biridir. Tam 6 seri çekilen film maço, dobra ve insanlara kendi üslubunda ders vermeye çalışan bir adamın başından geçen hikayeleri anlatmaktadır.

Yorumlar (0)