Geçen hafta Avrupa'da en çok satan 10 oyun

Oyun dünyası geçtiğimiz senelere göre daha az hareketli bir yıl geçirirken, açıklanan oyun satış listelerinde çok fazla sürpriz olmasa da ilk sırada oyunseverleri şaşırtan bir oyun yer alıyor.

BİLİM-TEKNOLOJİ 30.11.2019, 15:59 30.11.2019, 16:15
Geçen hafta Avrupa'da en çok satan 10 oyun

EMEAA satış verilerine göre 18 Kasım - 24 Kasım arasında, Avrupa'da en çok satan oyunlar listesinin başında Football Manager 2020 yer aldı.

Football Manager 2020 oyununun kendine has oyuncu kitlesi olmasının dışında yalnızca PC platformunda satışa sunulduğu halde ilk sırada yer alması söz konusu oyun için başarı niteliği taşıyor.

Football Manager 2020, Sports Interactive şirketi tarafından geliştirilen ve Sega tarafından yayınlanan futbol takımı yönetimi simülasyon oyunudur. 2019 yılı Kasım ayında dünya genelinde satışa sunuldu.

Türkiye'de Steam üzerinden 179 TL'ye satılan oyunu, fiziksel olarak almak isteyenlerin de hemen hemen aynı fiyatı ödemesi gerekiyor. 

İşte 18 Kasım - 24 Kasım tarihleri arasında Avrupa'da en çok satan 10 oyun

1. Football Manager 2020


2. Star Wars Jedi: Fallen Order


3. Call of Duty: Modern Warfare


4. FIFA 20


5. Pokêmon Sword


6. Pokêmon Shield


7. Grand Theft Auto V


8. Luigi's Mansion 3


9. Need for Speed: Heat


10. Rainbow Six Siege

Dijital satışların yapıldığı ülkeler: Avustralya, Avusturya, Bahreyn, Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, İngiltere, Yunanistan, Macaristan, İzlanda, Hindistan, İrlanda, İsrail, İtalya, Kuveyt, Lübnan, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Umman, Polonya, Portekiz, Katar, Romanya, Rusya, Suudi Arabistan, Slovakya, Slovenya, Güney Afrika, İspanya, İsveç, İsviçre, Türkiye, Ukrayna ve BAE.

Öte yandan fiziksel satışların yapıldığı ülkeler ise: Belçika, Danimarka, Finlandiya, Fransa, İngiltere, İtalya, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, İspanya, İsveç ve İsviçre.

Yorumlar (0)