Galaxy Note serisinin uygun fiyatlı ara modeli açıklandı mı?

Samsung’un Note 10 ve Note 10+ modellerinin ardından uzun bir süredir kullanıcıların tartışmalarının odak noktası ara ve uygun fiyatlı bir telefon modeli konusunda anlaşıldığı iddia ediliyor.

BİLİM-TEKNOLOJİ 15.10.2019, 15:00
Galaxy Note serisinin uygun fiyatlı ara modeli açıklandı mı?

Mobil teknoloji devi Samsung’un Note serisi için uygun fiyatlı bir ara telefon sunacağına dair haberler, Note 10 serisinin ağustos ayındaki tanıtımından önce konuşuluyordu. Fakat Samsung tarafından o dönemde yalnızca Note 10 ve Note 10+ modelleri kamuoyuyla paylaşılmıştı. Note 10 Lite modeli ise bir dedikodu olarak kalmıştı.

Yabancı kaynaklardan alınan bilgilere göre, Note 10 Lite’ın beklentileri yeniden yükseleceğe benziyor. Zira Samsung SM-N770F model numaralı akıllı telefonu Note 10 Lite ismiyle resmiyet kazandığı iddia ediliyor.

Note 10 Lite S10e’ye benzeyebilir

Bununla birlikte telefonun özellikleri konusunda bilinmezlik ise hala mevcut. Bu sebeple cihazın “Lite” olmasına sebep olan özelliklerin ne olduğuna ilişkin bir yorum yapmak şu an için zor görünüyor. Fakat Note serisinin temel direği olan S Pen’in Note 10 Lite’da bulunacağını tahmin etmek ise zor değil.

Aslında Galaxy Note 10 Lite’ı teknik özellikler bakımından S10 serisinin giriş segmentini temsil eden S10’eye benzetebiliriz. Telefonun Note 10 serisinin diğer modellerinden daha küçük ekran ile daha az arka kameraya sahip olabileceği ifade ediliyor. Tabi bütün bunlar şu an için bir iddiadan ibaret. Öngörüler ile gerçekler arasında fark olup olmadığını yakın zamanda bekleyip göreceğiz.

Yorumlar (0)