Facebook Video İndir

BİLİM-TEKNOLOJİ 25.08.2020, 00:30
Facebook Video İndir

Pek çok sosyal medya uygulaması, video ve fotoğraf ağırlıklı olarak çalışmaya başladığından mobil veri noktasında daha çok harcama yapmakta ve telefonlarda çeşitli donmalara neden olmaktadır. İnstagram, Twitter Facebook gibi ana kuruluş amaçları iletişim olan uygulamalar, Youtube gibi video içerme noktasında eksik kaldıklarından ve çok daha fazla mobil veri yemesinden dolayı şikayet edilmektedir. Aynı zamanda Youtube, kendi hizmeti kapsamında sunduğu video indirme özelliği sayesinde çevrimdışı modlarda dahi kesintisiz video izleme hizmeti sunar. Bu noktada Facebook videolarını indirebileceğiniz, beğendiğiniz vidoları Whatsapp yoluyla dostlarınıza gönderebileceğiniz çeşitli video indirme programları türemiştir. Bu haberde bulabileceğiniz programlar, son derece güvenilir ve hızlı indirme hizmeti sunduğundan, akıllarda soru işareti oluşmasına engel olur.

Facebook Videoları Nasıl İndirilir?

Dünya çapında en çok aktif profile sahip olan Facebook, kullanıcılarının sürekli olarak video şeklinde gönderi paylaşması, attığı fotoğraflarla beğeni toplama isteğiyle yeni bir hal almış, son derece güncel bir uygulamadır. Uygulamada yer alan pek çok özelliğin yanı sıra kullanıcılar kendilerini attıkları videolarla izlenme kazanmaya adamış, takipçi sayılarını arttırarak ünlü olma girişiminde bulunmuşlardır. Bu girişimler sonucunda çoğu insan da hoş buldukları, internetsiz ortamlarda da rahatlıkla izlemek istedikleri videoları seçerek telefonlarına indirebilecekleri alternatif programlara yönelmişlerdir. Facebook bünyesinde yasal olan böyle bir program var olmadığından, çeşitli bağımsız şirketler bu tarz programlar üreterek, müşterilerin yarasını kapatmışlardır.

Google üzerinde pek çok Facebook video indirme programı yer almaktadır. Bu programların yanı sıra pek çok website ile birlikte indirilecek videonun linki yapıştırılarak 360p, 480p ve 720p çözünürlükte ücretsiz olarak indirme imkanı sunulur. Bu videoları indirebilmek için ekranın orta üst bölümünde yer alan video linki kopyalanır. Kopyalanan link daha sonrasında video indirme sitesine veya programına yapıştırılarak indirmek istenilen video formatı seçilir. İnternet hızınıza ve izlemek istediğiniz görüntü kalitesine göre video kalitesini seçebilir, daha sonra da bu videoları dilediğiniz platform üzerinde izleyebilirsiniz. Telefon, tablet ve bilgisayarlarda çalışan program ve siteler, 7/24 olarak hizmet vermekte, istenilen formatlarda indirme imkanı sağlamakta sınır tanımamaktadırlar.

Yorumlar (1)
https://www.facebook.com/511877552673587/videos/817135825305755/ 3 yıl önce
https://www.facebook.com/511877552673587/videos/817135825305755/