Evkur Ödeme Merkezi Ve Online Ödeme

İnsanlara uzun vadeli taksitle alışveriş yapma imkanı sunan Evkur özellikle pandemi döneminin de etkisiyle taksit ödemelerini internet üzerinden de kabul etmeye başlamıştır.

BİLİM-TEKNOLOJİ 18.02.2021, 01:29
Evkur Ödeme Merkezi Ve Online Ödeme

Bu amaçla online ödeme merkezi kurulmuş olup burada kullanıcılara otomatik ödeme, kredi kartı, halkbank direkt öde ve yapı kredi bankası direkt öde seçenekleri sunulmaktadır. Borç sahipleri bu ödeme kanalları arasından dilediklerini tercih edebilirler.

Evkur Online Ödeme Kanalları Ve Masrafları

Online ödeme merkezi üzerinden yapılacak taksit ödemeleri için masraf kesilmektedir. Bunlarla ilgili bilgi ödeme sayfasında bulunan avantajlı masraf tablosunda ifade edilir. Buna göre kredi kartı ile ödeme yapıldığında %2,15 oranında masraf alınmaktadır.

Halkbank ile yapılan ödemelerde kredi kartı için 100 TL’ye kadar 1 TL+ BSMV, 100 TL ve üstü 2 TL+ BSMV masraf kesilir. Bu banka için vezneden tahsilat imkanı yoktur. Bu tahsilat şekli Yapı Kredi bankası için geçerli olup taksit başına 3,5 TL masraf alınır.

Yapı kredi bankası ile ödemelerde kredi kartı ile 50 TL’ye kadar olan ödemelerde 0,75 TL masraf, 50 ile 100 TL arası 1,50 TL masraf, 100 TL ve üzerine ise %2 masraf kesilir.

Evkur Online Otomatik Ödeme

Evkur taksit ödemelerini otomatik ödeme şeklinde yapmak isteyen müşteriler için öncelikle talimat oluşturulması gerekir. Bu amaçla ödeme bilgileri ekranı açılır ve hızlı kurum arama kısmına Evkur yazılarak seçilir. Ardından abone bilgileri kısmında yazan TC kimlik numarası doldurulur. Son aşamada ise otomatik ödeme işaretlenir ve paranın hangi hesaptan çekileceği belirlenir. Bilgiler girildikten sonra işleme onay verilerek otomatik ödeme talimatı işlemi tamamlanır. Bu sayede taksit ödemesi her ay düzenli olarak ilgili hesaptan çekilecek, ödeme gecikmesi yaşanmayacaktır.

Yorumlar (2)
Hikmet Gündüz 3 yıl önce
asdads asd 2 yıl önce
asdasd