Ev fiyatına Airpods Pro olur mu ?

Apple’ın Airpods Pro’su Caviar markası tarafından altın kaplandı. Özel üretim kulaklık fiyatı ile ise dudak uçuklattı.

BİLİM-TEKNOLOJİ 14.11.2019, 15:45
Ev fiyatına Airpods Pro olur mu ?

Dünyaca ünlü Rus lüks aksesuar firması Caviar son zamanlarda teknoloji alanında sıklıkla karşımıza çıkıyor. iPhone 11’in altın kaplama sürümleriyle yüz binlerce liralık fiyat etiketi arttıran modelleriyle satışa açılan marka şimdi de Airpods’un Pro versiyonuyla karşımıza çıktı.

iPhone 11’in lüks aksesuar üreticisi tarafından üretilmesiyle 410 bin TL fiyat etiketi olan telefon oldukça dikkat çekmişti. Bu fiyat çok yüksek bir miktar ve bu fiyata büyük bir ev veya otomobil dahi alınabilir. Şimdi soru şu. Bir kulaklık ne kadar pahalı olabilir.

Airpods’un Pro modeli Caviar tarafından 18 ayar bir altınla kaplandı. Tek bir altın parçasının şarj çantası ve kulaklıklarını kapsadığı ifade ediliyor. Altın kaplama olduğu için kulaklıklar normal modellere göre çok daha ağır fakat bunun kullanıcı deneyimini sağlamak açısından önemli olduğu ifade ediliyor.

Gelelim ürünün fiyatına. Caviar Airpods Pro Gold Edition ürünü 67790 dolar fiyat etiketine sahip. Yani bizim paramızla 390 bin TL değeri var. Bu fiyata bu ürün alınır mı, alınırsa satışı nasıl olur, müşteri memnuniyeti ne düzeyde olur, konuya ilişkin bir açıklama yapabilmek deneyimleyen bir kullanıcı olmadan zor gözüküyor. Ancak tasarım ve şıklığıyla dikkat çeken lüks aksesuar üretimlerine odaklanan Caviar yeni üretimleriyle dikkatleri üzerine tekrar çekecek gibi duruyor.

Yorumlar (0)