Euro Track Simulator2

BİLİM-TEKNOLOJİ 01.09.2020, 17:32
Euro Track Simulator2

İnternetten oyun oynamak, özellikle genç kesimin interneti en çok kullanma sebeplerinden birisi. Oyun ne kadar heyecan verici ve dikkat gerektiren bir oyun olursa, oyuncu kitlesi de aynı oranda artıyor. Hem tek oyuncu hem de çok oyunculu olarak oynanabilen Euro Truck Simulator 2, büyük oranda dikkatli olmayı gerektiren popüler oyunlardan birisi. İlk sürümüne göre performansı fazlasıyla iyi olan bir oyun. En fazla oynanan tır simulasyon oyunlarından birisi olan Euro Track Simulator2, kullanıcılara dünya genelinde direksiyon sallama eğlencesi yaşatıyor. 

Euro Track Simulator2 Özellikleri

ETS 2, gerçek hayatta araba kullanırken dikkat edilmesi gereken trafik kurallarının hepsini içeriyor. Kırmızı ışıkta geçme, hız limitini aşma ve şerit ihlali gibi durumlar, oyuncuların ceza almasına neden oluyor. Avrupa yollarında araba kullanma konusunda gerçekçi bir deneyim yaşamak isteyenler, oyunu keyifle oynayabilirler. Oyun, günümüz Avrupa haritası temel alınarak geliştirilmiş profesyonel bir oyun olmakla birlikte, yedi tane lisanslı kamyonu ile hizmete sunulmuştur. Ayrıca teknolojiye göre oyun içeriğinde yenilikler yapılmakta ve yapılan yenilikler kullanıcılara daha eğlenceli vakit geçirtmek adına oyuna dahil edilmektedir.

Euro Track Simulator2 Yenilikler

Normalde Avrupa ülkeleri esas alınarak hazırlanan bir oyun olsa da son sürümünde İstanbul Avrupa Yakası, Tekirdağ ve Edirne ile Türkiye’de oyun dinamiğine alınmıştır. Oyunda her güncelleme, daha gerçekçi bir ambiyans oluşturmak adına önemli yenilikler içerir. En son yapılan güncellemeyle cam açma ve gerçek ses motoru çıkarma gibi özellikler eklenen oyun, oyuncuların oturdukları yerden dünya turuna çıkmalarını sağlıyor.  

Oyunu sık oynayan oyuncular, ilerki dönemlerde yol durumu, harita ve mevsimsel koşulların da oyun içeriğine dahil edilmesini bekliyor. Ayrıca periyodik araç bakımı ve araba kullanırken karşılaşılabilecek lastik patlaması gibi olumsuz durumların yaşanması da, oyun güncellemelerine ekleneceği yönünde bilgiler dolaşıyor.  

Yorumlar (0)