Epttavm Nedir? Nasıl Çalışır?

BİLİM-TEKNOLOJİ 20.10.2020, 23:06
Epttavm Nedir? Nasıl Çalışır?

Çok değil, bundan beş on yıl önce mutfak alışverişimizi bile sanal mağazalardan yapabilirsiniz fikri çok uç bir fikir olarak geliyordu. İnternetten herhangi bir şey sipariş edenler ücret öderken tereddüt ediyor, ulaşıp ulaşamayacağından bile emin olamıyordu. Hele ki internet üzerinden elektronik eşya gibi yüksek meblağda bir şey satın almak lüks bile sayılırdı. Ancak tam manasıyla devir değişti. Devirle birlikte alışveriş akışkanlarımız da değişti. Sanal ortamda gördüğümüz ne varsa almaya tereddüt etmiyoruz. Epttavm de sanal alışverişi bir adım öteye taşıyarak üç boyutlu alışveriş imkânı sunmaya başladı.

Epttavm 2012 yılında hizmet vermeye başladığından bu yana milyonlarca kişiye ulaşan bir alışveriş platformudur. Rakipleri ile karşılaştırıldığında ilk avantajı çok geniş bir kargo ağına sahip olmasıdır. Türkiye'nin her noktasına teslimat yapabiliyor. Her kategoride farklı marka ve modellerde pek çok ürün bulunuyor.

Epttavm İle Neler Yapabilirim?

Epttavm ilk bakışta yalnızca bir alışveriş sitesi olarak görünse de aslında çok daha fazlası. Bu sistem içinde araç kilometresi sorgulama, motorlu taşıtlar vergisi ödeme, hasar sorgulama ve trafik cezası ödeme gibi işlemleri kolayca yapabilirsiniz. Sürekli güncellenen kampanyalardan faydalanabilirsiniz ve siparişinizi anbean takip edebilirsiniz. Market ve manav alışverişlerinizde epttavm kullanarak Türk tarımına destek olabilirsiniz.

Epttavm çeşitli mağazalara ev sahipliği yapıyor. Bu mağazalardan birine sahip olmak isterseniz mağaza başvurusu yaparak kendi ürünlerinizi satışa çıkabilirsiniz. Böylece hem daha geniş bir kitleye ulaşmış olursunuz hem de kargo gibi zahmetli bir işi sizin için PTT yapar.

Epttavm Nasıl Kullanılır?

Epttavm ile alışveriş yapmak için öncelikle üyelik yapmanız gerekiyor. Üyelik işlemlerinden sonra mevcut bulunan her şeyi satın alabilirsiniz. Ürünleri kategorize edilmiş bir şekilde görebildiğiniz gibi arama yaparak da bulabilirsiniz. Sipariş takibi ile kargonun nerede olduğunu ve ne zaman ulaşacağını takip edebilirsiniz. Epttavm için mobil uygulama da bulunuyor. Sistem ara yüzü oldukça basit tasarlanmış. Bu da kullanıcılar için fazladan kolaylık sağlıyor. Kurulduğu zamandan beri çok yol kat etmiş bir sistem olsa da sürekli kendini yenilemeye ve yeni ürünler eklemeye devam ediyor.

Yorumlar (0)