Epic Games'ten her güne ücretsiz bir oyun sürprizi...

Epic Games Store yıl sonuna özel 17 Aralık tarihinden başlayarak 15 gün boyunca her gün bir oyunu ücretsiz olarak oyunculara sunacağını duyurdu.

BİLİM-TEKNOLOJİ 14.12.2020, 09:05
Epic Games'ten her güne ücretsiz bir oyun sürprizi...

Epic Games son dönemlerde özellikle Fortnite ile isminden sıkça söz ettirmişti. Geçtiğimiz senelerde Steam'e rakip olan ve kendi oyun mağazasını açan Epic Games Store yaşama geçirilmişti.

Epic Games, yeni oyun mağazası için birçok kampanya düzenlerken, bilindiği üzere, 2 oyunu her hafta ücretsiz olarak oyunseverlerle buluşturuyordu.

2 hafta boyunca her gün 1 oyun ücretsiz

Firma, yılbaşından dolayı rakipleriyle ciddi rekabete girecek bir adım attı. Epic Games Store, 17 Aralık 2020 tarihi itibarıyla 15 gün süresince her gün bir oyunu ücretsiz yapacağını paylaştı.

Bununla birlikte mağazada bulunan birçok oyun için de yüzde 75'e varan indirimler gerçekleştirilecek.

Firma, 17 Aralık tarihiyle başlayacak şekilde 2 hafta süresince her gün 1 oyunu ücretsiz bir şekilde verecek. Her oyunun satın alma süresi ise 24 saat olacak.

24 saatlik bu sürede oyununuzu kütüphaneye dahil ettiğinizde ömür boyu oynayabileceksiniz.

Firma tarafından bu 2 haftalık sürede hangi oyunların ücretsiz hale getirileceği şu an için bilinmiyor. Epic Games GTA 5'i ücretsiz yaparak büyük ses getirmişti. Son dönemlerin dikkat çeken oyunlarından Cyberpunk 2077 için bir sürpriz gelir mi? Konu bilinmezliğini koruyor.

Yorumlar (0)