En İyi Ücretsiz Youtube Video İndirme Web Siteleri

Youtube’dan ücretsiz olarak video indirme olanağına sahip olacağınız en güvenilir web sitelerini sizlerle paylaşıyoruz.

BİLİM-TEKNOLOJİ 07.06.2020, 23:34
En İyi Ücretsiz Youtube Video İndirme Web Siteleri

Youtube’dan artık video indirmek izlemek kadar kolay hale geldi. Birçok web sitesi sayesinde istediğiniz formatta video indirip daha sonra izlemek üzere kaydedebiliyorsunuz. Youtube’dan ücretsiz olarak video indirme olanağına sahip olacağınız en güvenilir web sitelerini sizlerle paylaşıyoruz.

En Güvenilir Youtube Video İndirme Siteleri

1)GenYoutube

GenYoutube çevrimiçi olarak video indirmeyi sağlayan bir web sitesidir. Sadece Youtube değil birçok farklı web sitesinin linklerini kaydedip ilgili yere yapıştırarak 55 farklı formatta video indirebilirsiniz. Sadece yapmanız gereken indirmek istediğiniz youtube video linkinin başına “gen” yazmaktır. Örneğin; https://youtube.com/watch linkinin başına https://genyoutube.com/watch yazarak video indirmeniz mümkündür.

2)AmoyShare Free Video Finder

Tamamen reklamsız bir video indirme sitesi olan AmoyShare Youtube ve diğer sosyal ağlarda dahil olmak üzere 1000’in üzerinde siteden video indirmeye olanak sağlamaktadır. Kayıt olmadan birçok Youtube videosu indirebilir ve kaydedebilirsiniz. İndirmek istediğiniz videonun URL bağlantısını yapıştırın. Arama sonuçlarına göre dilediğiniz videoyu indirin.

3)Y2mate

Tüm popüler tarayıcılarla entegre olabilen Y2mate online bir video ve müzik indirme sitesidir.Y2mate ile Youtube, Dailymotion, Facebook ve daha birçok sitenin videolarını ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İndireceğin videonun anahtar kelimesini girerek ya da bağlantısını yapıştırarak kolaylıkla video indirebilirsiniz.

4)Cathvideo

Catchvideo video indirme konusunda en başarılı sitelerden biridir. Sitede yer alan “Download video for free”bölümüne video linkini girip “catch”sekmesini tıkladığınızda istediğiniz videoyu indirme şansına sahip oluyorsunuz.

5)Acethinker

Videonuzun URL bağlantısını ilgili yere yapıştırdığınızda arzu ettiğiniz Youtube videosunu indirebilirsiniz. Ayrıca bu sitenin Pro versiyonu da Windows ve Mac sürümleri için ayrıca bir program yer almaktadır. Youtube, Vimeo, Daily Motion ve benzeri sitelerin videolarını ücretsiz ve HD olarak indirme fırsatını yakalayabilirsiniz.

6)9XBUDDY

9xbuddy birçok farklı siteden ücretsiz olarak video indirme imkanı tanır. Ancak sitenin reklam içerdiğini de belirtelim. Aynı zamanda Android telefonlar için de ücretsiz uygulaması bulunmaktadır.9xbuddy mp3,mp4 ve bunun haricinde birçok farklı dosya uzantısını da destekleyen bir sitedir.

7)BitDownloader

BitDownloader sayesinde Youtube, Facebook, Instagram ve daha nice sitelerin videolarını hızlı ve sorunsuz bir şekilde indirip kaydedebilirsiniz. Sitenin en güzel özelliklerinden bir tanesi de ekstra bir yazılım talep etmemesidir. Dilediğiniz herhangi bir videoyu hesap açma derdi olmadan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

8)Youtubemp4

Youtubemp4 sitesi Türkçe dil desteği sunan Youtube video indirme sitesidir. Youtube video bağlantısını yapıştırarak Youtube videolarını mp4,m4a ve webm formatlarında ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Yalın ve sade bir ara yüzü bulunan site video indirmede fazlasıyla işinizi gören bir site olacaktır.

Yorumlar (12)
mert 4 yıl önce
yorum guzel
ali 3 yıl önce
yt videoindir.com
Mehmetçikden karabağ klipi 3 yıl önce
şokşokşokşokşokşokşok 3 yıl önce
şok beyendim
Servet 3 yıl önce
Pornoizlemekistiyorum
leyla 3 yıl önce
e fenaya benzemiyor yani bunlardda
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın