Eğitimhane Nedir?

Öncelikle kullanmakta olduğunuz web tarayıcısı üzerinden www.egitimhane.com sitesine erişim sağlamanız gerekmektedir. Açılacak olan sayfanın sağ üst kısmında Üye Ol seçeneğini göreceksiniz.

BİLİM-TEKNOLOJİ 05.06.2020, 20:54
Eğitimhane Nedir?

Eğitim- öğretim sürecinde profesyonel yardım almak her birey için önemli bir koşuldur. Çünkü bu süreç boyunca öğrenciler ve veliler için bir profesyonel yardım kılavuzu şarttır. Öğrencilerin zorlandığı konuları ve merak ettikleri üniteleri öğrenebilmek için başvurdukları ilk adres eğitimhane oluyor. Çünkü bu platform, her kesimden öğrenci ve veliye profesyonel bir destek vermeyi amaç edinmiş gözüküyor. Kurulduğu ilk günden beri bu misyon ışığında faaliyetlerini gerçekleştiren eğitimhane sitesi, günümüzde hala popülerliğini gün geçtikçe arttırıyor. Fakat birçok insan, eğitimhane kurumu ile ilk karşılaştığı sırada nasıl kayıt olması gerektiğini bilmiyor. Eğitimhane sitesine nasıl kayıt olunur yakından inceleyelim.

 Eğitimhaneye Nasıl Kayıt Olunur?

 Yıllardır interaktif ortamda varlığını sürdürmekte olan eğitimhane sitesi, tüm öğrenci ve velilere eğitim hizmeti verebilmek için faaliyetlerine devam etmektedir. Her yıl binlerce kullanıcının erişim sağladığı ve yıl bazında milyonlarca kayıtlı üyeye ulaşabilen siteye üye olmak oldukça basittir. Öncelikle kullanmakta olduğunuz web tarayıcısı üzerinden www.egitimhane.com sitesine erişim sağlamanız gerekmektedir. Açılacak olan sayfanın sağ üst kısmında Üye Ol seçeneğini göreceksiniz. Daha sonra karşınıza çıkacak olan üyelik anlaşmasını okumanız gerekiyor. Eğer üyelik şartlarını kabul ediyorsanız onaylamanız gerekmektedir. Bu adımları izledikten sonra site tarafından karşınıza çıkarılan üye bilgi formunu doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurmanız gerekmektedir. Bu bilgiler içerisinde, kullanıcı adı, şifre, e-posta, doğum tarihi ve cinsiyet gibi doğru bir şekilde doldurulması gereken bölümler mevcuttur. Verilen bilgilerin doğru olmadığının tespiti gerçekleştirilirse üyelik işleminiz iptal oluyor ve tüm egitimhane.com hizmet haklarınız elinizden alınıyor. Bu sebeple, güvenlik konusunda her bireyin dikkat etmesi gerekiyor. Son olarak güvenlik doğrulaması tamamlandığında kullanıcıların üyelik işlemleri tamamlanmış oluyor. Tüm adımları doğru izleyen veli veya öğrenciler, eğitimhane hizmetlerini kullanmaya başlayabilir.

eğitimhane

 Eğitimhane Bünyesinde Yer Alan Forum Bölümünün Özelliği Nedir?

 Eğitimhane sosyal platformunda bulunan en önemli özelliklerden birisi de site bünyesinde bulunan forum bölümüdür. Yılda binlerce aktif kullanıcıya ulaşabilen forum bölümü, ülke çapındaki tüm öğrenci ve velilere eğitim konusunda profesyonel bir yol gösterici konumundadır. Bu bölümde günlük son tıklanan konu sayısı ortala 100 olarak ön plana çıkıyor. Eğitim konusunda çok çeşitli konularda açılan başlıklara erişim sağlayarak, konu hakkında yazılan profesyonel yazıları okuyabilir hatta aynı konulara sizde yorum ve görüşlerinizi belirtebilirsiniz. Açılan her konu, eğitim alanında öğrenci ve velilere ciddi avantajlar sağlamaktadır. Ayrıca sizin de bu konularda yapacağınız yorumların diğer öğrenci veya velilerine yarar sağlayacağını unutmamak gerekiyor.

Yorumlar (4)
Ahmet 3 yıl önce
Teşekkür ederim.
ebaizle.com 4 yıl önce
Eğitimhane değerli bir içerik platformu.
tuğba 2 yıl önce
güzel
Muhammed Çifçi 1 yıl önce
Biz bu eğitimhaneden yararlanmak istiyorum.