Dyson saç kurutma makinesini yeniden icat ediyor

Dyson saç kurutma makinesinde yapılmayanı yapmaya hazırlanıyor. Saç kurutma makinesinin kablolardan kurtulmuş, daha özgür ve kullanım pratikliği sağlayan konsept tasarımı kamuoyuyla paylaşıldı.

BİLİM-TEKNOLOJİ 16.10.2019, 16:00 16.10.2019, 15:14
Dyson saç kurutma makinesini yeniden icat ediyor

Yeniliğin mucidi Dyson. Dyson Supersonic modeliyle birlikte saç kurutma makinesini baştan oluşturuyor ve şimdiye kadar cihaz üretiminde risk almayı tercih edilmeyen en önemli problemi ortadan kaldırıyor. Kablosuz tasarım.

Ne kadar doğal olarak saçlarımızı kurutmak için aynanın karşısına geçsek de kimi zaman prizin uzantısı kimi zamansa başka nedenlerden dolayı makinemizin bize sunduğu alanın dışında kalma ihtiyacı olabiliyor. İşte Tasarımcı Sunghyun Kwon’da “Saç kurutma makineleri neden kablosuz olmasın” sorusundan yola çıkıyor.

Kablosuz saç kurutma makinesi sınırların ötesine geçiyor

Kwon’un yeni tasarımı (Fondre) yalnızca özgür bir kullanım değil bununla birlikte banyoda da oldukça derli toplu ve güvenli bir bölge de oluşturuyor. Fondre modeli özel bir stand ile geliyor ve şık sade tasarımıyla göze batmıyor. Stantta bulunduğu sürede şarj olan cihaz, kablosuz deneyim özgürlüğüyle kullanıcılara rahat bir kullanım sağlıyor. Fondre gövdesiyle açı ayarlaması yapılabilirken aynı zamanda stand üzerindeyken de çalışma imkanı sunuyor.

Bu Premium dizayn için kötü haber şu ki henüz konsept aşamasında olması. Ancak gelecek teknolojilerle birlikte bu tarz değişimleri görmek hiç uzak görünmüyor.

Yorumlar (0)