Digitürk Kurulumu ve Kullanımı, Program İçerikleri

BİLİM-TEKNOLOJİ 25.09.2020, 20:32
Digitürk Kurulumu ve Kullanımı, Program İçerikleri

Türkiye'de aktif olarak faaliyetlerinde bulunan ve dijital ortamda izleyiciye büyük bir öncelik tanıyan Digiturk 1999 yılında kurulmuş bir dijital platform alanıdır. Mehmet Emin Karamehmet tarafından kurulmuş olan Digiturk tam olarak hizmet vermeye başladığında yıl 2000’i göstermekteydi. Son dönemlerde oldukça farklı ve yenilikçi kanal içerikleri ile dolu dolu bir alan sunan Digiturk kendini yenilemiş ve değiştirmiş tarzı ile dikkat çekmektedir.

Digitürk Kanalı Program İçerikleri

Digiturk paralı bir yayın yapan platformdur. Satın alımlarda belirli bir fiyatlandırma uygulanmaktadır. Özellikle içerisinde Lig maçlarının, UEFA Süper Lig ve Şampiyonlar ligi'ne dair maçların kesintisiz bir şekilde yayının yapıldığı alan olması ile bilinmektedir. Spor taraftarlarının özellikle maç yayınları'ndan kaynaklı olarak evlerinde kullanmak istedikleri Digiturk taraftarlara özel paket içerikleri de sunmaktadır.

Yılın belirli zaman dilimlerinde farklı sektörlere yönelik olarak ya da kişilere yönelik olarak kampanyalar düzenleyen Digiturk kamu alanında çalışan işçilere yönelik olarak da özel bir fatura paketi sunmaktadır. Digiturk'ün güncel fiyat liste ve tarifelerine ulaşabilmek için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Avantajlı paketler aracılığı ile üye olmak isteyen kişilerin Digiturk'e başvurmaları gerekmektedir.

Digitürk Kurulumu ve Kullanım Cihazları

Teknoloji devleri arasında yer etmiş olan Digiturk'e yapacağınız başvuru ile teknik servis elemanları evinizde Digiturk kaydınızı oluşturacaklardır. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek daha detaylı bilgilendirme sahibi olabilirsiniz. Digiturk sayesinde Türkiye üzerinden kanal erişimi HD yayın kalitesi ile sunulmaktadır. Spor gündeminin yanı sıra çeşitli alanlarda film ve dizi içeriklerini de takip edebilme imkanı sunuyor.

Sadece belirli bir alanda değil internetin olduğu her türlü alanda cep telefonu, tablet TV'den erişilebilecek Digiturk yayınlarına bein connect adı verilen break uygulama ile erişebilir ve rahatlıkla izleyebilirsiniz.

Yorumlar (0)