Ders Çalışmayı Eğlenceli Hale Getiren Morpa Kampüs’le Tanışın

Morpa Kampüs de çocukların bilgisayar ve internete olan ilgisinden yola çıkarak hazırlandı. Bu eğitim platformunda öğrenciler okul ortamında öğrendiklerini evde pekiştireceklerdir.

BİLİM-TEKNOLOJİ 02.06.2020, 02:50
Ders Çalışmayı Eğlenceli Hale Getiren Morpa Kampüs’le Tanışın

Günümüzde çocuklar zamanlarını bilgisayar ve televizyon karşısında geçirmektedirler. Aileler de çocuklarını bu ikiliden uzak tutmak için, çocuklarıyla sürekli savaş halindedirler. Oysa çocuğunuzu bilgisayardan koparmak yerine, bilgisayar karşısında geçirdiği zamanları eğitici-eğlendirici hale getirebilirsiniz. Böylelikle hem siz hem de çocuğunuz mutlu olacaktır. Günümüz çocukları teknolojiye fazlaca düşkündür, hayata dair ne varsa internetten kolaylıkla öğrenebiliyorlar. O nedenle internet onlar için her daim çekicidir. Onların hem bilgisayarla hem de dersleriyle bütünleşmesini sağlayın.

Morpa Kampüs de çocukların bilgisayar ve internete olan ilgisinden yola çıkarak hazırlandı. Bu eğitim platformunda öğrenciler okul ortamında öğrendiklerini evde pekiştireceklerdir; öğrenme ortamları eğlenceli hale getirilerek çocuklarınızın sıkılmayacağı şekilde tasarlanmıştır. Ders içerikleri MEB müfredatına paralel hazırlanmıştır. Morpa Kampüs’te animasyonlu konu anlatımları, interaktif çalışmalar, üç boyutlu videolar, deneyler, her konuyu tüm yönleriyle tarayan testler ve ödevler, İngilizce eğitimi, çok sayıda kitabın yer aldığı bir e-kütüphane vardır.

Çocuğunuzun Gelişimini Morpa Kampüs’ten Takip Edebilirsiniz

Morpa Kampüs’te çocuklar öğretmeninin verdiği ev ödevlerini yaparken, veliler de çocuğun gelişimini anlık olarak takip edebilecektir. Aslında önemli olan not almak ve sınav geçmek de değildir. Öğrenilen bilginin gerçek hayatta ne şekilde kullanılabileceğini öğrenen çocuklarda bilgi daha kalıcı olabilmektedir. Öğrenme ortamı sınav havuzu, interaktif ödevler, hazır yazılılar ve çözümlü testler ile zenginleştirilmiştir. Kampüs ortamı öğrencilerin keyiflice vakit geçirmesi için; eğitsel oyunlar, ödüllü sınavlar, yarışmalarla donatılmıştır. Öğrencilerin başarıları; kazanım, ders ve materyal bazlı raporlamalarla daha ölçülebilir durumdadır. Ödevler kısmından öğrenciler, kendilerine atanmış olan ödevleri ve son teslim tarihlerini kolaylıkla görüntüleyebilirler; son teslim günleri yaklaşan ödevler teslim edilene kadar öğrencilere hatırlatılır.

Bugünkü verilere göre 400.000’den fazla öğretmenimiz Morpa Kampüs’ü kullanmaktadır. Okulda anlatılan konuların kolayca pekiştirilmesi için etkileşimli çalışmalar, ödevler ve sınavlar daha zengin hale getirilmiştir. Morpa Kampüs öğrenimi eğlenceli hale getirdiğinden, çocuğunuzun canı ders çalışırken sıkılmayacak. Cevapladığı soruların analiz edilmesiyle, yanlış cevap verdiği soruların hangi konulara ait olduğunu ve takıldığı yerleri rahatlıkla görebilecek. Okulda izlediğin dersleri defalarca izleme şansın bulunmaktadır. İlköğretim müfredatıyla tamamen uyumlu ders anlatımları, soru çözümleri ve tekrarları sayesinde çocuğunuzun başarısı artacaktır. İnteraktif öğrenme yöntemi benimsenerek, etkileşimli konu anlatımları ve etkileşimli deneylerle konular çok daha kolay öğrenilebilir hale getirilmiştir. Deneme sınavları, soru bankaları, tarama sınavları, tema-ünite testleri sayesinde konular tüm soru tipleri açısından etkin olarak ele alınır.

Morpa Kampüs derslere ve konulara göre ders ekranlarını özelleştirmiştir; öğrencinin gelişimini hem bireysel hem de sınıf ortamında ele almaktadır. Öğrencinin geçirdiği her sınav sonrasında eksik kazanımları göstererek, örencinin eksik olduğu yönlerin hangisi olduğu konusunda bilinçlenmesine yardımcı olunur. Morpa Kampüs giriş için tıklayınız

Yorumlar (0)