Bu robot tam 250 çeşit yemek yapıyor!

İçine yemek tarifleri yüklenen çip yardımıyla, mutfak robotu tam 250 farklı yemek yapabiliyor. 12 mutfak robotunun yaptığı işi tek başına yapabilen robot, 30 dakika içinde 3 farklı yemek hazırlayabiliyor.

BİLİM-TEKNOLOJİ 16.11.2019, 11:10
Bu robot tam 250 çeşit yemek yapıyor!

İstanbul Yeşilköy'de, mobilya dekorasyonundan, seramik, cam ve mutfak araç gereçlerine kadar farklı ürünlerin sergilendiği 3'üncü Uluslararası Home Concept Züccaciye Ev Eşyaları Üretici & Markalar Fuarı düzenlendi.

Söz konusu fuarda 250 farklı yemek yapabilen mutfak robotu büyük ilgi çekti. Yemek yapma derdine son veren bu akıllı mutfak robotu, aynı anda tam 3 çeşit yemeği sadece 30 dakikada yapabiliyor.

Sadece profesyonellerin değil, bireysel kullanıcıların da rahatça kullanabileceği akıllı mutfak robotu sağlıklı ve hızlı yemekler hazırlayabiliyor. Robotun kullanımı ise Türkiye'de gittikçe yaygınlaşmaya başlamış durumda.

Çipte Türk damak tadına uygun yemek tarifleri de yüklü

Akıllı mutfak robotunun satış temsilcisi Suzan Hafale, söz konusu robotta 12 mutfak aleti işlevinin olduğunun da altını çizerek, robot ile buğday bile öğütüp, hamur yoğurma özelliği sonrasında ekmek bile yapılabileceğini söyledi.

İçine yüklü çip sayesinde 250 farklı yemek tarifi ile robot adım adım yemek hazırlatıyor ve bu yemek tariflerinin içinde Türk damak tadına uygun yemek tarifleri de var.

Ayrıca, aynı zamanda üç çeşit yemek yapabilme özelliğine sahip olaran akıllı mutfak robotu, üç çeşit yemeğin kokularını da bölmeler yardımıyla birbirine karıştırmıyor. 

Özellikle yemek yapma deneyimi bulunmayan yeni evli çiftler alıyor

Akıllı mutfak robotunun kullanım alanlarını da anlatan satış temsilcisi Suzan Hafale, önceden robotun profesyonel mutfaklarda kullanıldığını, şimdiyse evlerde de bireysel olarak kullanımının yaygınlaştığını aktardı.

Yemek yapmasını bilmeyen yeni evli çiftler robota ilgi gösteriyor ve robot sadece yemek yapmıyor, aynı zamanda bebek mamaları da hazırlayabiliyor.

3'üncü Uluslararası Home Concept Züccaciye Ev Eşyaları Üretici & Markalar Fuarı, 17 Kasım'da bitecek.

Yorumlar (1)
İ İlyas 2 yıl önce
Robot çok güzel isleride kolaylaştırır. Acaba fiyat ne kadar?