Bu fotoğraflar 108 Megapiksellik Xiaomi Mi CC9 Pro ile çekildi

Xiaomi’nin 108 Megapiksel çözünürlüğe sahip akıllı telefonu Mi CC9 Pro’nun resmi tanıtımı öncesinde telefon ile çekilen fotoğraflar paylaşıldı.

BİLİM-TEKNOLOJİ 29.10.2019, 16:00
Bu fotoğraflar 108 Megapiksellik Xiaomi Mi CC9 Pro ile çekildi

Xiaomi’nin yeni gözdesi Mi CC9 Pro 108 Megapiksellik dünyanın en yüksek çözünürlüklü telefon kamerasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 5 Kasım’da resmi olarak tanıtım yapılacak olan telefonun kamera görüntülerinin iddia edildiği üzere güzel olduğunu gösteren fotoğraflar paylaşıldı.

Xiaomi’nin yeni telefonunda 5 arka kamera bulunması bekleniyor. Xiaomi tarafından yayınlanan fotoğraflarda ana kameranın yanında, 5 kat optik yakınlaştırma imkanı bulunan telefoto kamera ile çekilen fotoğraflar da bulunuyor.

Fotoğrafların boyutunun çok yüksek olması sebebiyle site görünürlüğü açısından kalitesini düşürdüğümüzü ifade edelim. Bununla birlikte görüntülerin ham hali oldukça yüksek çözünürlükte ve çok daha net.

Xiaomi’nin bu telefonunun yanında yeni bir akıllı saat tanıtımının da gerçekleştirileceğini ifade edelim. Mi Band 4 modeline kıyasladığımızda çok daha büyük olacak olan ekranın, Apple akıllı saatleriyle rekabet edecek düzeyde karşımıza çıkması beklenmiyor.

Yorumlar (0)