BlueStacks Nedir? Güvenilir mi? Yasal mı? - BlueStacks İndir

​​​​​​​Bluestacks, 2009 yılında piyasaya sürülmüş bir App Player ürünüdür. Bu uygulama sayesinde Play Store ve App Store da bulunan mobil oyunları bilgisayarınız üzerinden herhangi bir ücret ödemeden oynayabilirsiniz.

BİLİM-TEKNOLOJİ 03.08.2020, 21:35
BlueStacks Nedir? Güvenilir mi? Yasal mı? - BlueStacks İndir

Ayrıca sadece oyunlar değil, cep telefonunuzda kullandığınız tüm uygulamaları bilgisayarınız üzerinden oynatabilirsiniz, hemde büyük ekranın vermiş olduğu rahatlık ile!

Cep telefonu kullanıcılarının büyük çoğunluğu, telefonlarında en çok oyun oynayarak vakit geçirmektedir. Telefonlar, şarj açısından belirli bir ömre sahip olduğu için uzun süreli oyun oynamaya pek elverişli değildir. İşte tam bu noktada devreye Bluestacks giriyor! Bluestacks sayesinde şarj bitme, ısınma gibi sorunlar olmadan mobil oyunları bilgisayarınızın üzerinden rahatlıkla oynayabilirsiniz.

BlueStacks Güvenilir mi?

Yapılan uzun araştırmalar sonucu Bluestacks uygulamasının tamamen güvenilir olduğu ortaya çıkmıştır. Uygulamada kötü amaçlı hiçbir yazılım veya casus bulunamamıştır. Uygulama, piyasaya ilk çıktığı günden bu yana kadar büyük bir istikrar ile hizmet vermeye devam etmektedir ve tamamen güvenilirdir. Uygulamanın tüm güvenlik sertifikaları imzalanmıştır ve hiçbir virüs bulunamamıştır.

BlueStacks Yasal mı?

Birçok Bluestacks kullanıcısı uygulamanın ülkemizde yasal olup olmadığını merak ediyor. Nintendo gibi emülatörler yasa dışı uygulamalardır ancak Bluestacks, bu tür emülatörler ile aynı kefeye koyulamaz. Bluestacks, bu emülatörlerden farklı bir şekilde çalışmaktadır. Android tamamen açık bir kaynak olduğu için Bluestacks uygulamasını kullanmanızda hiçbir sorun yoktur. Her ne kadar Google uygulamaları Google firmasının birer ürünü olsa da Bluestacks, uygulamaların telif haklarını satın almıştır. Yani Bluestacks, politika ve kanunları kesinlikle ihmal etmez ve kullanıcılarına güvenli bir ortam sunar.

BlueStacks İndir

BlueStacks uygulamasını bilgisayarınıza kurmak neredeyse hiç uğraş gerektirmiyor. BlueStacks indirmek için ilk öncelikle bluestacks.com sitesine gitmeniz gerekmekte. Siteye girdikten sonra karşınıza direkt olarak Bluestacks indir butonu gelecektir. Bu butona tıklayarak indirme işlemini başlatabilirsiniz. Butona tıkladıktan sonra bilgisayarınızın sol alt kısmında uygulama inmeye başlayacaktır. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra yükleyiciyi açın ve bilgisayarınıza kurulmasını bekleyin. Dosya boyutu küçük olduğu için hızlıca yüklenecektir. Uygulama indikten sonra giriş yaparak mobil oyunları bilgisayar üzerinden hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yorumlar (13)
Emre 4 yıl önce
bluestack yasal değildir. Age Of Z adlı oyunda ilk önce 11 hesap kapattılar. Daha sonra mailleşme ile durumu anlattım.Düzgün bir yanıt alamadım ve aylarca uğraştığım 17 hesabımı daha kapattılar. Google play , Bluestack vs mail gönderdim. Cevap gelmedi. Bu yüzden sizde dahil olmak üzere bu paylaşımı yapan siteleri yalan yanlış bilgi vermesinden dolayı kınıyorum.
Yusuf 3 yıl önce
Haber öyle demiyor ama.
BEBİTOM 3 yıl önce
VAllaha SAĞOL
Selin 3 yıl önce
ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM İÇİMDEKİ ENDİŞELERİ ÖLDÜRDÜNÜZ :)
Bilinmeyen biri 3 yıl önce
ben aynı fikirde değilim hala ama nintendo ile aynı kefeye konulurmu emin değilim
Mert 3 yıl önce
LAZ brawl starsı burdan indiriyor ona bişey olmuyor ama virüslümü merak ettim
Erden Meraklıdır 3 yıl önce
yok bence telefona fare takıyo ama...
ben haksız olabilirim
Yiğit 3 yıl önce
Blue Stacks Güvenli değildir Tam olarak indirdiğim gün Gmail hesabıma biri girdi az daha çalınıyordu Son anda şifre değiştirdim size bunu yaşamayın ve Ble Stacksi indirmeyin burda sizi düşünerek yazıyorum.
Fişeek 1 yıl önce
Bak kanka oyun indirmek için google play kulanıyor bunun icinde oturuma ihtiyaç duyuyor anlayın bunu
berat 10 ay önce
android de ücretli olan oyunlar bluestack ta ücretsiz.Bu yasal gbi gelmiyor bana
ali 3 yıl önce
12345yg
amaniin !? mıy :D 3 yıl önce
amaniin !?



mıy :D
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın