Bir arabayı üstün kılan özellikler nelerdir?

Otomobil herkes için farklı bir anlam ifade edebilir. Kimisi için tasarım kimisi için performans kimisi için de her ikisi... Peki bir arabayı üstün kılan özelliklerin neler olduğunu biliyor musunuz?

BİLİM-TEKNOLOJİ 24.11.2019, 13:20 07.12.2019, 13:50
Bir arabayı üstün kılan özellikler nelerdir?

AdvertisementBir arabayı araba yapan özellikleri gelin daha yakından tanıyalım...

Detaylar güzeldir

Tasarım bazıları için otomobilde hemen hemen her şeyi ifade eder. Tutkulu bir sürücüsüyseniz, sportifliği ve şıklığı, otomobilinizde aynı anda görmek isteyebilirsiniz. Dinamik ve vurgulu hatlar, etkileyici ön ve arka görünüm, farlar ve dahası...

Bir otomobilde mükemmeliyetçi dokunuşları hissetmek her tutkulu sürücünün hakkıdır. Çünkü otomobilin bir tarzı olmalıdır. Sağlam görünüşüyle güven vermeli, içine girildiğinde ise yumuşak ve hafif dokusuyla size konfor sunmalı. Kendinizi rahat hissetmeniz için tasarlanmış, sırtınızı arkanıza yasladığınızda size sınırsız konfor sunan koltuklar ve baktığınız her yerde size göz kırpan muhteşem detaylar... 

Detaylar güzeldir, çünkü mükemmeliyet detaylarda gizlidir!

Otomobiliniz kontrolünüz altında olsun

Teknoloji bir tutkudur. Kimileri için yaşamın her alanında olması gerekir. Hele otomobilde olmazsa olmazdır! Bir otomobil ne kadar teknolojikse, o kadar güvenlik, sürüş keyfi ve konfor sunar. Otomobilinizdeki teknoloji, tüm kontrolü size vermeli, size her ruh hâlinize uygun bir sürüş keyfi yaşatmalı. Multimedya sistemi, Apple Car play özelliği ile size hem eğlence hem de sürüş konforu sunmalı.

Otomobilinizle aranızdaki sinerji: tasarım

Tasarım, sadece mükemmel çizgilerden mi ibarettir? Onu çevreleyen şık çizgileri, dayanıklı malzemesi, hafif yapısı ve mekaniği de tasarımı oluşturan unsurlardan değil mi? Eğer otomobilinizle aranızda bir sinerji yaratabildiğinizi düşünüyorsanız evet, tüm bu unsurlar tasarımın ta kendisidir. Unutmayın, gerçek bir tasarım, otomobilinizle aranızdaki sinerjiyi tamamlar!

Kendinizi güvende hissedin



 

Güvenlik üstün özellikli bir otomobilin en önemli unsurudur. Üstün özellikli bir otomobilde birçok güvenlik özelliği bulunmakla birlikte, şerit takip sistemi, adaptif hız sabitleyici, aktif acil fren destek sistemi, güvenli park modu, koruma sistemleri, devrilme önleyici özellikler öne çıkar.

Otomobilin içinde yolcuların kendini güvende hissetmesi, sürücünün de otomobile tam anlamıyla hâkim olması gerekir. İşte tüm bunlar, bütün güvenlik unsurlarıyla birlikte, güvenli bir sürüş sağlayabilen otomobili üstün kılacak özelliklerdir.

Sağlam, dinamik ve vurgulu hatlarıyla sınırları zorlayan yeni güçlü Megane, her yolculuğunuzu keyfe dönüştürmek için hazır. ile performansı bambaşka boyutlarda yaşayın.

Yorumlar (1)
Duran akar 4 yıl önce
Teknoliji guzel yeni arac daha iyi ama butcen musait olsa alirim