Ateş ve Su 2 Oyunu Nasıl Oynanır?

BİLİM-TEKNOLOJİ 13.08.2020, 17:54
Ateş ve Su 2 Oyunu Nasıl Oynanır?

Bir zamanların en popüler oyunlarından olan ateş ve su 2 oyunu hala çocuk ve gençler tarafından tercih edilen strateji oyunlarından en popüleri olmaya devam ediyor. İçindeki 2 ana karakter üzerinden bol strateji ve dayanışma içeren bu oyun çocuklara önerilebilecek keyifli oyunlardandır. Oldukça sevilen ateş ve su oyunu farklı bir versiyonu ile ateş ve su 2 olarak karşımıza çıkıyor.

Ateş ve Su 2 Hangi Cihazlara İndirilebilir?

Android cihazlarda Google Play, İOS’lar da App Store üzerinden indirilebilen çok sevilen Ateş ve Su ikinci versiyonunu oyun severlere sunmuştur. İlk çıktığı dönemlerde oldukça ses getiren ve ilk versiyonunu sevenler tarafından oldukça sevilen bu versiyonunda da macera ve strateji dolu bölümler oldukça sevildi.

Ateş ve Su 2 Oyunun İçeriği Nasıldır?

Oyun iki kişi ile birlikte oynanmaktadır. Play tuşuna basarak oyun alanını açıp belirlenen süre içerisinde bölümü tamamlamaya çalışmanız gerekmektedir. Her iki oyuncu birbirinin rakibi değil taraftarı şeklinde oyun içerisinde bölümleri geçmeye çalışmaktadır.

Stratejik olarak belirli bir yön çizen, bu oyun içerisinde farklı tuzaklardan ve içi su dolu ya da ateş dolu çukurlardan zekanız ile geçebilmeniz gereken bir içeriğe sahiptir. Ateş ve Su 2 oyunun içeriği 4 farklı bölümden oluşmaktadır ve bu dört farklı bölüm kendi içerisinde yine macera taşıyan alt bölümlerden oluşur. Oyun içerisinde tasarlanmış ve oyuncuya sunulmuş olan platformunun en tepe kısmına erişip çıkış kapısına geçmek amaçlanmıştır. Bu sırada çeşitli mücevherler toplayarak puanlar da kazanılmaktadır.

Oyunun sunduğu avantajlardan biri istenildiği vakitte durdurabilme özelliğine sahip olmanızdır. Ekranın sağ üst köşesinde size verilen süre, sağ alt köşesinde de yeşil butona tıklayarak oyunu durdurmanız gereken alan bulunmaktadır.

Her iki karakterin birbiri ile yardımlaştığı alan kapalı kapı alanlarıdır. Bunun için ateş olan karakter butona basarken su karakterinin geçebileceği bir kapı açılmaktadır. Bunun tam tersi su karakteri butona basarken ateş karakterinin engeli geçip açabileceği kapalı alan açılacaktır. Hem mantık yürüterek hem de birbirinizle yardımlaşarak oynayabileceğiniz keyifli bu oyunu hala oynamadıysan muhakkak ki denemelisin.

Yorumlar (8)
izin verildi 4 yıl önce
izin veridi
hnfd 3 yıl önce
gfszdfuhjxfg
hayrunisa cengiz 3 yıl önce
ya ben casper bilgisayarda oynuyorum ateş ileri geri zıpla tuşlarıyla gidiyor ama su öyle değil A harfi ile geri D harfi ile ileri gidiyor ama zıplama tuşunu bir türlü bulamadım siz biliyorsanız söyler misiniz
Zeynep 3 yıl önce
Oyun oynansın
ABİ OYUNU OKUL BİLGİSAYARIYLA OYNAMAYA ÇALIŞTIM EBA İZİN VERMEDİ YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 3 yıl önce
ADIMDAN ANLADINIZ ZATEN
sipan 2 yıl önce
tıutututututututut
ates ve su oyunu 5 2 yıl önce
ates ve su