Arçelik Ev Teknolojisi Ürünleri

BİLİM-TEKNOLOJİ 25.09.2020, 20:27
Arçelik Ev Teknolojisi Ürünleri

Ev teknolojisi ürünleri hayatımızın her alanında ihtiyacımız olan ve satın aldığımız gereçlerdir. Büyük bir eşya ve teknoloji merkezi olarak 1955 yılında iş hayatına başlamış olan Arçelik markası kurulumunda Vehbi Koç'un bulunduğu bir şirkettir. O kadar köklü ve piyasada bir yeri olan Arçelik markası, tasarlamış olduğu tüm ev ürünleri ile hala kullanılan ve oldukça sevilen bir markadır.

Başlangıç aşamasında ev elektronik eşya ürünlerin üretim sürece belirli yıl aralıkları ile gerçekleşmiştir. Sütlüce'de bulunan tesisi bir zaman sonra Çayırova'ya taşınmıştır. Arçelik bünyesinde çamaşır makinesi, buzdolabı, süpürge pek çok elektrikli eşya aletini ve beyaz eşyayı üreten bir markadır. Markalaşan ve büyük bir yer elde eden Arçelik'in bu kadar çok hayatımızda yer etmesi kaliteli uzun yıllar kullanılabilir olan ürünleri bünyesinde üretilmesidir. Tamamı ile yenilikçi ve son trendleri takip ederek oluşturmuş olduğu elektronik eşya markası olan Arçelik, günümüzde online olarak da internet üzerinden satış yapmaktadır.

Arçelik Ürünleri

Son model bulaşık makinesi, buzdolabı, çamaşır makinesi ve oldukça uygun fiyatlar ile satın alabileceğiniz akıllı telefon modelleri ile ev tekstilinde de büyük bir yenilik yapılmıştır. Her alanda teknolojik ürünü bulunan ve evin her köşesinde oluşabilecek ihtiyacı karşılayıcı ürün içeriklerini halka sunmaktadır. Beyaz eşya, küçük ve büyük ev aletleri, ısıtma ve soğutma sistemleri, elektronik eşyalar, ankastre ürün çeşitleri sunan Arçelik markası internet sitesi üzerinden alışveriş yapabilme, kendini özel kullanıcı adı ile sepet oluşturabilme ve üzerinden canlı Destek hizmetleri de devam etmektedir.

Satın almış olduğunuz tüm elektronik ürünler Arçelik mağazalarına ait olan yetkili servisler tarafından eve kurulumu gerçekleştirilmektedir. Bulunmuş olduğunuz il içerisinde size en yakın Arçelik yetkili servisini de yine arçelik.com sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz. Ürünler 2 yıldan başlamak üzere garanti kapsamında bulunmaktadır.

Yorumlar (0)