Araba Park Etme Oyunu

Araba oyunları denildiğinde genellikle akla ilk olarak yarış oyunları gelse de bunun yanı sıra park etme oyunları da yoğun ilgi görmektedir.

BİLİM-TEKNOLOJİ 18.02.2021, 01:22
Araba Park Etme Oyunu

Hem zorlu hem de keyifli olan bu oyunlarda her türlü araç bulmak mümkündür. Ücretsiz olarak internet üzerinden oynanabilen oyunlar kendi içinde bölümlere ayrılmaktadır. Burada amaç aracın park çizgilerinin içine düzgün şekilde park edilmesini sağlamaktır. Bunun yaparken engeller ya da süre kısıtlaması olacaktır. Bu nedenle park sırasında oyuna iyice odaklanmanız gerekecektir. Özellikle kamyon park ederken durum biraz ciddi ve stresli olacaktır.

En Çok Oynanan Araba Park Etme Oyunları

Araba park edeceğin oyunlar arasında hem spor arabaları hem de traktörleri görebilirsiniz. Her türlü aracın çarpılmadan dar dahi olsa park edilmesi gerekecektir. Buna göre en çok oynanan araba park etme oyunları şunlardır:

Zorlu Otobüs Simülasyonu

Tahmin edeceğiniz üzere oyunda bile olsa otobüs sürmek zor iştir. Zorlu otobüs simülasyonu içerisinde aracı park etmenin yanı sıra otobüsteki yolcuları gidecekleri yere zamanında ulaştırmanız gerekecektir. Bunun için size verilen rotalar zorlu ve engebeli, süreniz ise sınırlı olacaktır. Sanal sürüş becerilerinizi geliştirmeniz için iyi bir seçenek olan bu oyunu yön tuşları ile rahatça oynayabilirsiniz.

Tren Çekme

Online ve ücretsiz oynana tren çekme oyunu yük trenlerini hem doğru istasyona götürmek hem de tren raylarından engebeli yamaçlarda sorunsuz şekilde geçmek üzerine kuruludur. Pek çok oyunda olduğu gibi bunda da oyunun kontrolü klavyedeki yön tuşları ile yapılmaktadır.

Parking Fury

Mobilde oynanan araba park etme oyunlarından biri Parking Fury’dir. Seri halde olan bu oyunda aracın herhangi bir yere çarpmadan uygun yere park edilmesi gerekecektir. Bunu başarmak düşündüğünüzden biraz daha zorlayıcı olabilir.

Yorumlar (2)
Ayşe 3 yıl önce
Çok güzel bir uyarı oluyor