Apple 'One More Thing' ile 10 Kasım'da geliyor

Apple'ın bu seneki son etkinliği 'One More Thing' 10 Kasım 2020 tarihinde online olarak yapılacak. İşte etkinliğe ilişkin detaylar...

BİLİM-TEKNOLOJİ 03.11.2020, 23:32
Apple 'One More Thing' ile 10 Kasım'da geliyor

Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji firması Apple, 15 Eylül tarihinde düzenleyeceği bir etkinlikte yeni Apple Watch ve iPad modellerini kullanıcıların beğenisine sunmuştu.

Apple 13 Ekim tarihinde ise 'Hi, Speed' adındaki bir etkinlikte kullanıcıların tekrar karşısına çıkmış ve bu sefer de iPhone 12 serisini duyurmuştu.

Şimdi ise ABD'li şirketten 3. bir hamle geldi. "One More Thing" adındaki bir etkinlikte sahne alacak şirket 10 Kasım'da yeni bir etkinlik düzenleyecek ve bu etkinlik internet üzerinden paylaşılacak.

Etkinlikten neler bekleniyor?

Bilindiği gibi Apple, geçtiğimiz aylarda 2005 senesinden bu zamana dek Intel işlemcilerinden vazgeçerek, Mac modellerinde kendi işlemcilerini kullanmaya yönelik bir karar almıştı. Yapılan bu yeni etkinlikte ilk Apple Silicon işlemcili Mac'lerin duyurulması bekleniyor.

Bununla beraber etkinlikte Apple'ın yeni işlemcisine ilişkin detayları da görmüş olacağız. Etkinliğe ilişkin çok fazla bir detay şimdilik bulunmuyor.

Yorumlar (0)