Amazon Türkiye’de kartsız alışveriş devrini başlattı

Geçtiğimiz yıl Türkiye’ye giriş yapan perakende devi Amazon, Türk müşterilerin kredi kartı veya banka kartı kullanmaya gerek duymadan alışveriş yapabilecekleri kartsız hizmetini kullanıma açtı.

BİLİM-TEKNOLOJİ 24.10.2019, 15:30 24.10.2019, 18:04
Amazon Türkiye’de kartsız alışveriş devrini başlattı

Türkiye’nin e ticaret pazarına yepyeni bir soluk getirerek 60 milyar TL’lık e ticaret hacmine ortak olan Amazon, Türkiye’deki faaliyetlerine 2018 yılının Eylül ayı itibariyle başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde başlattığı “Amazon Lojistik’ adlı yeni hizmetiyle birlikte Türk girişimcilere depolama, kargolama ve paketleme konusunda hizmet vermeye başlayan ABD’li firma, şimdi de tüketicileri ilgilendiren yeni bir hizmetle karşımıza çıkıyor.

E-ticaret firması yeni hizmetiyle birlikte, kullanıcılara Amazon.com.tr üzerinden kredi veya banka kartı kullanmaksızın alışveriş yapmalarına olanak sağlıyor. Bununla birlikte Amazon Türkiye’nin müşterileri, anlaşmalı olan BİM, Teknosa, Carrefour gibi mağazalardan hediye kartları alarak Amazon hesaplarına yükleme yapabiliyorlar ve ihtiyaç olduğunda kolayca kullanabiliyorlar.

Müşteriler tarafından Türkiye mağazalarından alabilecekleri 25 TL, 50 TL veya 100 TL değerindeki hediye kartları site üzerinden bakiye yükleme alanından kolayca hesaba aktarılabiliyor. Bu sayede hazır bakiye ile istenilen tüm ürünler kolayca satın alınabiliyor.

Yorumlar (0)