Akıllı Çay Bardağı

Akıllı çay bardağı bir diğer adı ile akıllı çay bardağı oyunu son zamanların en popüler oyunlarından birisi.

BİLİM-TEKNOLOJİ 23.06.2020, 00:08
Akıllı Çay Bardağı

Akıllı çay bardağı bir diğer adı ile akıllı çay bardağı oyunu son zamanların en popüler oyunlarından birisi. Bu oyun sayesinde aklınızdan geçen şeylerin tahmin edilmesi mümkün oluyor. Ve zaman oldukça eğlenceli bir şekilde geçiyor.

Akıllı Çay Bardağı Oyunu Nedir?

Bilinen çay bardaklarını ve bunlarla alakalı olan tüm oyunları unutun. Çünkü bu akıllı çay bardağı çok daha farklı ve eğlenceli. Çay bardağı oyunu kapsamında aklınızdan geçirdiğiniz nesneyi sizlere çeşitli sorular yönelterek buluyor. Elbette ki tamamen bilmesi ya da dümdüz tahmin etmesi beklenemez. Ancak soru sorarak aklınızdaki nesneyi bilen Akıllı Çay Bardağı, sizlere ilk etapta 20 soru yöneltiyor ve bu sorular ile birlikte sizin soruları cevaplamanız çin 6 farklı cevap seçeneğini sunuyor.

 Oyunun sunduğu cevap seçenekleri arasında "Evet, Hayır, Bazen, Genellikle, Nadiren ve İlgisi yok" gibi seçenekler bulunuyor. Sizde cevap seçeneklerinden bir tanesini seçmek kaydı ile soruların yanıtlarını veriyorsunuz. Tüm soruların yanıtlanmasının ardından Akıllı Çay Bardağı aklınızdan geçen nesneyi tahmin ediyor.

Akıllı çay bardağı oyunu eğer ki aklınızdan geçen nesneyi tam ve düzgün bir şekilde tahmin edemediyse sizden bir tane daha şans istiyor. Tekrar doğru cevap bulmaya çalışan bardak bu hakkında da nesneyi bilemezse oyun bitmiş oluyor. Her ne kadar akıllı bir bardak olsa da aklınızdan yine de kolay bir tahmin geçirmeniz gerekiyor. Aksi durumda akıllı bardağımızın işi pek de kolay olmayacaktır.

Akıllı Çay Bardağı Oyunu Nasıl Oynanır?

Akıllı çay bardağı oyunu oynamak için iki farklı seçenek vardır. Bunlardan ilki olan seçenek oyunun oynanması için hizmete açılmış olan internet siteleri sayesinde oynamaktır. Bu sitelere erişim yaparak oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz.

İkinci seçenek ise mobil uygulama sayesinde oynamak. Mobil uygulama markerlerinde bulunan oyun sayesinde telefonunuza indirmek kaydıyla oyunu rahatlıkla oynamak mümkün. Bu sayede hem eğlenceli vakit vakit geçirmiş oluyorsunuz hem de zamanın nasıl geçtiğinin farkına bile varamıyorsunuz. Herhangi bir mobil uygulama marketini ziyaret ederek oyunu hemen indirebilir ve keyfini doyasıya çıkartıp zamanınızı geçirebilirsiniz.

Yorumlar (12)
MERISA 4 yıl önce
oyunu Nasi indiriliyor?
Ali 3 yıl önce
Oyun nasıl indiriliyor
elif 3 yıl önce
bilmem
elif asya 3 yıl önce
bende bilmiyorum
burak ctk 3 yıl önce
oyun neden kapandı ve nezaman açılacak?
derviş 4 yıl önce
ökfşlmfkrgbeş
Sado 4 yıl önce
Tir suerom
Kristal 3 yıl önce
Nasil yapicagimi cozdum
doğa 3 yıl önce
ben indirdim
ali memiş 3 yıl önce
bilmiyorum
Zeynep 2 yıl önce
Tamam da şu kısmı pek anlamadım: Elbette ki tamamen bilmesi ya da dümdüz tahmin etmesi beklenemez. O zaman neden internette ''Akıllı Çay Bardağı / Akinatör her şeyi doğru biliyor!'' diye haberler var?
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın