Airpods Pro 3 ne zaman tanıtılacak?

Apple, Airpods’un yeni nesil sürümü Pro versiyonunun çıkış tarihini kamuoyuna sızdı. İddialar doğruysa cihaz Ekim sonunda kullanıcılarla buluşacak.

BİLİM-TEKNOLOJİ 19.10.2019, 13:00 19.10.2019, 02:12
Airpods Pro 3 ne zaman tanıtılacak?

Apple yeni ürünlerini tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. Mobil tarafta iPhone 12’nin hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da aksesuarlar üzerinde çalışmalarını yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde AirPods 3 olarak adlandırılan kulaklıklar ortaya çıkmıştı. Tasarım değişikliği ile birlikte beklenen kulaklık modelinin gelecek sene tanıtılması bekleniyordu.

Paylaşılan yeni rapor doğruysa, kulaklıkların gelişi daha erken olabilir. Zira AirPods Pro olarak isimlendirilen kulaklıkların sızmasıyla birlikte tanıtım tarihi konusunda da bazı iddialar internet mecrasında sıkça konuşulmaya başladı. Bu iddialara göre 2019 yılı içerisinde AirPods Pro ile tanışabileceğiz.

AirPods Pro’yu ne zaman görebileceğiz?

Tedarikçi kaynakların paylaştığı bilgilere göre Ekim ayı içerisinde Apple tarafından yeni AirPods’un tanıtımı yapılabilir.

AirPods Pro kulaklık modelinin Ekim ayı sonunda tanıtılması beklenirken tanıtımın hemen ardından çok gecikmeden Kasım ayın gibi de satışın başlayacağı yine iddialar arasında. Zira IOS 13.2 beta sürümlerinin içerisindeki kodlar da dikkate alındığında kulaklık modellerinin yenilerinin geleceği görülebiliyor. Sızdırılan belgeler doğruysa IOS 13.2 final sürümü de Kasım ayı içerisinde çıkabilir.

Durum böyle iken iddialar da birbirini destekliyor. Yani yeni kulaklıkların yıl bitmeden satışa sunulması.

Yeni AirPods Pro ile birlikte gürültü engelleyici özelliğinin iyileştirilmesi, spor salonlarında kullanımın artırılması için tasarımda bazı değişiklikler gibi artıların olması bekleniyor.

Yeni AirPods Pro modellerinin fiyatının 260-270 dolar arısında değişebileceği iddialar arasında. Tabi bu iddiaların ne kadar gerçek olduğunu görmemiz için resmi tanıtımı beklememiz gerekecek. Zira Apple kanadından resmi tanıtıma ilişkin tarih bilgisi paylaşılmadı.

Yorumlar (0)