Airpods 2 Türkiye fiyatı ve satış tarihi açıklandı

 Apple’ın tanıtımının ardından büyük bir merakla beklenen yeni kulaklığı AirPods Pro Türkiye fiyatı ve “Yakında sizlerle” duyurusuyla mesajı Apple tarafından paylaşıldı. İşte detaylar!

BİLİM-TEKNOLOJİ 15.11.2019, 14:50
Airpods 2 Türkiye fiyatı ve satış tarihi açıklandı

Apple’ın son model kulaklıklarından Airpods’un 2. modeli Airpods Pro için merakla beklenen tarih açıklandı. Tüm dünyada satışa çıkarılan kulaklık bugünle birlikte Türkiye’deki Apple Store mağazalarında da satışa açık olacak.

Airpods Pro’nun Türkiye fiyatı ne kadar?

İlk Airpods ile farklarının başında yeni kulaklığın aktif teknolojileri geliyor. Türkiye’de 1.899 TL fiyat etiketiyle satışa çıkacak olan ürün ilk modelden farklı olarak aktif gürültü engelleme teknolojisine sahip olacak. Bu teknoloji şu anlama geliyor. Dışarıdan gelen rahatsız edici nitelikte olabilecek müzik dinleme deneyimini azaltacak sesler artık olmayacak. Kullanıcılar dilerse aktif gürültü engelleyici özelliği de kapatabilecek ve dışarıdan gelen sesleri duyabilecek.

3 farklı kulaklık ucuyla gelecek

Airpods’un bir diğer öne çıkan özelliği ise 3 farklı kulaklık ucuyla gelecek olması. İsteyen kullanıcılar uygun kulaklık uçlarını kulağına takabilecek ve kulaklıklarını çok daha iyi şekilde kullanabilecekler. Bu kulaklık uçları aynı zamanda pasif olarak gürültü engelleme özelliğine de sahip olacak.

Airpods Pro ayrıca suya ve tere karşı dayanıklı yapısı ile dikkat çekiyor. AirPods üzerinde olmayan bu özellik spor esnasında ciddi bir kullanım kolaylığı sağlıyor.

Yorumlar (0)