4x4 Araba Oyunu

En çok oynanan oyunlar arasında yer alan 4x4 araba oyunu oyunculara engebeli arazilerde mücadele içinde araba sürme fırsatı sunar.

BİLİM-TEKNOLOJİ 18.02.2021, 01:18
4x4 Araba Oyunu

Normal sürüşlerin yanı sıra bu arazilerde yapılan yarışlar son derece eğlenceli ve heyecan verici olmaktadır. Kendi içinde seviyelere ayrılan bu oyunlarda seviye arttıkça zorluk da artmaktadır. Bu nedenle her etapta dikkatli davranılmalı ve araç devrilmeden en yüksek puan toplanmalıdır.

Hem tekli hem de iki kişiyle oynanabilen 4x4 araba oyunları için genellikle pick up tarzında araçlar kullanılır. Özellikle bazı oyunlarda 3D görsellerin kullanılması sayesinde oyunlardaki gerçekçilik artmakta ve daha da zevkli hale gelmektedir. Bu oyunlar internet üzerinden oynanabilir. Yani oyun için ücret ödemeye ya da uygulama indirmeye ihtiyaç yoktur.

4x4 Araba Oyunu Nasıl Oynanır?

4x4 araba oyununu oynamak için bir oyuncu yön tuşlarını, diğer oyuncu ise a,s,d,w tuşlarını kullanılır. Oyun öncesinde parkur seçimi yapılabilir. Arazi engebeli ve araç arazi aracı olduğunda oyun daha zorlu ve eğlenceli olmaktadır.

Oyunda araç için nitro özelliği varsa yani daha hızlı gitmesi isteniyorsa bunun için K ve Z tuşları kullanılır. Yol engebeli olduğu için arazi araçlarında zıplama özelliği de vardır ve bu klavyedeki L ve X tuşları ile yapılabilir. Oyun süreli olduğundan en kısa süre içinde tamamlamak adına bu özelliklerden yararlanılabilir.

Tek kişilik oyunlar kategorisinde de ilgi gören araba oyunları arasında dev arazi kamyonları, offroad driving, drift arabaları, yokuş yukarı sürüş, 4x4 offroad, bad roads trucks, offroader V5, tehlikeli offroad sürüşü, v6 arazi aracı, ATV quad racing, offroad truck driver gibi oyunlar yer almaktadır. Araç ve yol seçeneklerinin fazla olması sayesinde her oyuncu istediği oyunu kolayca bulup hemen oynamaya başlayabilir.

Yorumlar (1)
muhammed 3 yıl önce
güzel