2 Kişilik Silah Oyunları

Macera dolu oyunlardan biri olan iki kişilik silah oyunları silahlı çatışma oyunları olarak da bilinir. Oyunun kalitesi ve görselleri farklılık gösterse de sürükleyici olmasıyla oyuncuların ilgisini çekmektedir.

BİLİM-TEKNOLOJİ 18.02.2021, 01:15
2 Kişilik Silah Oyunları

Bilgisayardan eğlenceli vakit geçirmek isteyenler tarafından oynanan bu oyunlar seviye seviye ilerlemektedir. Her seviyede oyunculara zorlu görevler verilmekte ve bunların zamanında tamamlanması gerekmektedir. Oyunda dövüş, kavga, aksiyon, macera hepsi bir aradadır. Bu sayede arkadaşlarınızda rekabet içinde zevkli bir oyun oynayabilirsiniz.

Silahlı çatışma oyunları genellikle benzer mantıkla hazırlanmakta olup oyunda amaç silahlı saldırgan olan rakibi etkisiz hale getirmektir. Bunun için ateş edersiniz ve aynı anda kendinizi düşmanlara karşı en iyi şekilde korursunuz. Aksi halde oyunu kaybedersiniz. Hem tek kişilik hem de iki ya da daha fazla kişi ile oynana bu oyunlar farklı versiyonlara sahiptir.

2 Kişilik Silah Oyunları Nasıl Oynanır?

Her oyun kendine özel tasarımlara sahip olup silah oyunlarının büyük kısmı ter edilmiş binalarda ve şehirlerde geçmektedir. Gerçekçi görsellerle hazırlanan bu oyunları oynamak için klavyede bulunan aşağı, yukarı, sağ ve sol yön tuşlarını kullanabilirsiniz. Tek kişilik oyunlarda X ve Z tuşları da kullanılırken oyun iki kişilik olduğunda a,s,d,t,w ve y tuşları ile oynanır.

Silah oyunları haricinde iki kişilik oyunlar kategorisinde dövüş, yarış, strateji, zeka ve daha pek çok oyun türünü görebilirsiniz. Bunları internet sitesinden ya da uygulama indirerek oynayabilirsiniz. Uygulama indirmek için android cihazlarda Google Play Store, ios cihazlarda ise App Store mağazasını kullanabilirsiniz. Oyun seçimlerinizde yorumları inceleyerek karar verebilirsiniz. Silah oyunları başta olmak üzere internetten oynayacağınız oyunlarda virüslü ve zararlı olan siteleri tercih etmemeye özen göstermelisiniz. Siteye girdiğinizde görsellerden ve içeriklerden güvenilir olup olmadığını anlayabilirsiniz.

Yorumlar (1)
selami 3 yıl önce
bok gibi