habernediyor.com

Muğla’da köpeğe vahşet! Önce yanına çekti, sonra bıçakladı

YAŞAM

Muğla’nın ilçesi Bodrum’da bir şahıs, önce sokak köpeğini kendine doğru çekti, ardından hayvanı bıçaklayarak öldürdü.

Hadise, Bitez Şah Caddesi üstünde yer alan bir marketin önünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, yanında taşıdığı bıçakla sokak köpeğine saldırma girişiminde bulunan şahsı gören market çalışanları, onu ikna etmek için uğraştı.

Kendisini uyaranların üzerine yürüdü

Kendisini uyaranları da elinde tuttuğu bıçakla tehdit eden ve market çalışanının da üstüne yürümeye başlayan şahıs, personelin içeri girmesinin sonrasında yön değiştirerek mahallenin maskotu olarak bilinen Boris isimli sokak köpeğine doğru gitti.

Sessiz ve sakin bir köpekti

Market personellerinin 112 çağrı merkezini araması ve durumu bildirmesi sırasında şahıs ilk olarak köpeğin önüne bir şeyler atarak onu kendisine doğru çekti, sonrasında ise bıçakladı. Şahıs bölgeden hızla uzaklaşırken, canın acısından marketin yan tarafına kaçan köpek orada yaşamını yitirdi. Mahalle sakinlerince bakılan ve çok sevilen köpeğin sakin ve sessiz olduğu, bu zamana kadar hiçbir kişiye zarar vermediği öğrenildi.

Gözyaşları içerisinde pet ambulansa bindirildi

Yaşanan o anlar ise anbean görüntülendi. İhbar sonrasında bölgeye ulaşan belediye pet ambulansı öldürülen köpeğin 5 santim uzunluğunda bir bıçak darbesi alarak yaralandığını ve yaşadığı kan kaybından dolayı öldüğünü ifade etti. Gözyaşları içerisinde pet ambulansa konulan Boris, hayatını kaybettiği yerden kaldırdı. Emniyet ekipleri gelen şikayetlerin sonrasında olayla ilgili inceleme başlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.