habernediyor.com

Hastanede silahla vurulan şahsın ortağı konuştu: Söylentilere çok üzüldük

YAŞAM

Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde silahlı saldırıya uğrayan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Abdulhaki Bilken’in ortağı açıklamalarda bulundu. Saldırganın kısa sürede gözaltına alınması sebebiyle İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teşekkür eden iş ortağı Burhan Daş, “Bu dönemde bazı söylentilere çok üzüldük” dedi. 

4 gün önce Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde yaşanan olayda, iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Silahların peş peşe ateşlendiği kavgada Abulhaki Bilken, S.T. ve tartışma ile ilgisi bulunmayan F.A. yaralandı. Yaralı vatandaşlar, ambulanslara bindirilerek hastaneye kaldırıldı. Kafasından vurulan Abdulhadi Bilken’in durumunun ağır olduğu bildirildi. Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alınan zanlı, ardından mahkeme kararıyla cezaevine gönderildi. 

“Uygun olmayan söylentilerin yayıldığını gördük”

Hastanede tedavisi devam Abdulhadi Bilken’in iyileşmesini dört gözle beklediklerini dile getiren iş ortağı Burhan Daş, yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulundu. 4 günlük süreç içerisinde uygun olmayan söylentilerin yayıldığını dile getiren Burhan Daş, “Arkadaşımız şu an hastanede, tedavisi sürüyor. Bu süreçte bazı yaptığımız açıklamaların çok farklı yerlere çekildiğini ve uygun olmayan söylentilerin yayıldığını gördük. Bu söylentilere çok üzüldük. Bunu özellikle belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı. 

“Emniyet teşkilatımıza ne kadar teşekkür etsek azdır”

Zanlının kısa sürede yakalanması sebebiyle İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teşekkür eden Burhan Daş, “Emniyet teşkilatımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Olay anından itibaren bu süreci çok titiz bir şekilde ele aldılar. Şüpheli şahıs çok kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı. Bu konuda başta İl Emniyet Müdürümüz Celal Sel olmak üzere tüm ekiplere bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. İlk günden bu yana polis teşkilatımız he an bizim yanımızda olmuştur. Hepsinden Allah razı olsun. Çok zor bir dönemden geçiyoruz. Ailemiz de çok zor bir dönemden geçiyor. Bu açıdan onlar da polis ekipleri tarafından koruma altına alındı. Biz ülkemize bağlı bir aileyiz. Askerimize, devletimize, polisimize söylenen bir söz, bize söylenmiş demektir. İnşallah bu tür musibetleri bir daha yaşamayız. Bu süreçte bize destek olan, yardımını esirgemeyen tüm dostlarımıza da şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.