habernediyor.com

Bu yollara dikkat edin!

YAŞAM

Ülke genelinde kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam eden kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Kaynaşlı Kavşağı ile Bolu-Düzce il sınırı kesimi 7-8. kilometrelerinde genleşme derzi bakım ve onarım çalışmalarından dolayı İstanbul istikametinde bir şerit trafiğe kapatıldı.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun Bursa Çevre Yolu Batı-Karacabey kavşakları 22. kilometresinde yapım çalışması sebebiyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Ankara Çevre Otoyolu

Ankara Çevre Otoyolu'nun Pozantı-Konya kavşaklarında Ankara-Niğde Otoyolu'na bağlantı kavşağı yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Manisa-İzmir yolu

Manisa-İzmir yolunun 17-18. kilometresinde istinat duvarı yapım çalışmalarından dolayı bir şerit trafiğe kapatıldı.

İnebolu-Abana yolu

İnebolu-Abana yolunun 12 kilometresi ile Bozüyük-İnegöl yolunun 11-12. kilometrelerindeki heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Kırşehir-Nevşehir yolu

Kırşehir-Nevşehir yolunun 8-12. kilometrelerinde köprülü kavşak ve diğer yapım çalışmaları sebebiyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor. 

Edirne-İstanbul yolu

Edirne-İstanbul yolunun 24-26, Kürtün-Gümüşhane yolunun 45-47 ve Akseki-Manavgat yolunun 0-12. kilometrelerindeki yapım çalışmalarından dolayı ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.