habernediyor.com

19 Temmuz Çarşamba kara yollarında son durum

YAŞAM

Karayolları Genel Müdürlüğü 19 Temmuz Çarşamba gününe ilişkin yol durumu bültenini paylaştı. İşte bakım, onarım ve yapım çalışmalarının devam ettiği, trafiğe kapalı o yollar ve alternatif güzergahlar...

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan yol durumu bülteninde paylaşılan bilgilere göre, Anadolu Otoyolu Hendek-Gölyaka kavşakları 12-15. kilometrelerinde devam eden üstyapı onarım çalışması sebebiyle otoyolun Ankara istikameti yönü trafiğe kapatılmış, ulaşıma diğer istikamet üzerinden iki yönlü ve kontrollü olacak şekilde izin veriliyor.

TEM Otoyolu / İzmit Batı-Kandıra Kavşağı

TEM Otoyolu’nda İzmit Batı-Kandıra kavşaklarındaki üstyapı yenileme ve onarım çalışmaları dolayısı ile İstanbul-Ankara yönünde O-4 TEM Otoyolu tamamen trafiğe kapatılmıştır. Sürücüler, alternatif olarak İzmit Batı Kavşağı üzerinden D-100 devlet yoluna yönlendiriliyor.

İzmir-Aydın Otoyolu

İzmir-Aydın Otoyolu'nun ise 89-95. kilometrelerinde (Aydın Gişeleri-Çine-Muğla Kavşağı) üstyapı bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Bu nedenle 7 Ağustos tarihine kadar İzmir-Aydın yolu istikameti trafiğe kapatılacak. Burada ulaşım diğer şeritten çift yönlü olarak gerçekleşecek. Aydın Kuzey Kavşağı katılım kolu ise trafiğe kapatıldı, sürücülerin otoyola katılımı Aydın Güney Kavşağı üzerinden sağlanıyor.

Gelibolu-Eceabat Otoyolu

Gelibolu-Eceabat yolunun 47-52. Kilometrelerinde devam eden yol yapım çalışmaları nedeni ile ulaşım tek yön üzerinden gidiş-geliş olacak şeklinde sürdürülüyor.

Sakarya-Hendek Otoyolu

Sakarya-Hendek yolundaki Kozluk Kavşağı'nda süren yapım çalışmaları dolayısı ile ulaşım her 2 istikamette de servis yolları üzerinden gerçekleştiriliyor.

Konya-Antalya Otoyolu

Konya-Antalya yolu, Demirkapı Tünelleri ile Konya-Antalya yönündeki onarım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücüler servis yolu üzerinden ulaşıma devam ediyor.

Nevşehir-Aksaray Otoyolu

Nevşehir-Aksaray karayolunun 4-10. ve 16-22. kilometreleriyle Çankırı-Ankara yolunun 31-32. Kilometrelerinde yürütülen yapım çalışmaları nedeniyle söz konusu kısımlarda ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü olarak sağlanıyor.

Elazığ-Bingöl Otoyolu

Elazığ-Bingöl kent sınırı-Bingöl yolunun 20-24. Kilometrelerinde devam eden yapım çalışmaları nedeni ile ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Trabzon-Gümüşhane Otoyolu

Trabzon-Gümüşhane il sınırıyla Torul-Gümüşhane yolunun 42-54. kilometrelerinde (Gümüşhane çevre yolu) bulunan 14 tünelde elektrik-elektronik sistemleri onarım ve bakım çalışması dolayısıyla 08.00-18.00 saatleri aralığında ulaşım tek şerit üzerinden kontrollü şekilde sürdürülüyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.