habernediyor.com

Trabzonspor, Kasımpaşa karşısında yeni seriye başladı

SPOR

Süper Lig'in 28. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa'ya misafir olan Trabzonspor, müsabakadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Bordo-mavili ekibin gollerini Djaniny ve Bakasetas kaydederken, ev sahibinin tek sayısı Yusuf'tan geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta karşılaşmasında Trabzonspor, deplasmanda Kasımpaşa ile kozlarını paylaştı. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı, konuk ekip 2-1'lik skorla kazandı.

Bakasetas'tan kritik gol 

Karadeniz ekibine 3 puanı getiren golleri; dakikalar 24'ü gösterdiğinde Djaniny ve dakikalar 73'ü gösterdiğinde Bakasetas kaydetti. Ev sahibi ekibin tek sayısını ise dakikalar 39'u gösterdiğinde Yusuf Erdoğan penaltıdan attı.

Yeni seriye başlandı

Bu neticenin ardından son 9 müsabakada 8. galibiyetini alan bordo-mavililer puanını 51'e yükseltirken, son 5 karşılaşmada 4. defa sahadan mağlubiyetle ayrılan Kasımpaşa ise 29 puanda kaldı.

Diğer yandan, bordo-mavililer, tarihinde ilk defa İstanbul takımlarına misafir olduğu son 4 Spor Toto Süper Lig karşılaşmasını kazandı.

Ligde önümüzdeki hafta Trabzonspor evinde Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacakken, Kasımpaşa ise deplasmanda Fraport-TAV Antalyaspor'a misafir olacak.









Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.