habernediyor.com

Papa Francis'ten güldüren yanlışlık!

SPOR

NFL takımlarından The New Orleans Saints, Jacksonville Jaguars karşılaşması öncesi Papa Francis'ten ilginç bir destek geldi. The New Orleans Saints'in Twitter'daki #Saints (Azizler) etiketine aldanan Papa Francis, dini bir konuyla ilgili yaptığı paylaşıma bu etiketleyince ilginç anlar yaşandı.

NFL takımlarından The New Orleans Saints, Jacksonville Jaguars’ı yenilgiye uğrattığı karşılaşma öncesi Papa Francis'ten ‘yanlışlıkla’ destek geldi

Sosyal medya hesabından kulübün resmi sembolünün de yer aldığı “#Saints” etiketini, dini bir konuyla birlikte paylaşan Papa, “Bugün yeni #Azizler için Rabbe teşekkürlerimizi sunuyoruz. Onlar inançla yürüdüler ve şimdi şefaati için dua ediyoruz” paylaşımını yaptı.

Paylaşım ile ilgili pazar günü 5 yeni azizin göreve başlamasıyla ilişki kurulsada, Papa Francis’in kullandığı #Saints etiketinde kulübün sembolu yer alıyordu.

Papa Francis yaptığı hataya rağmen tweetini silmezken Jacksonville Jaguars’ı 13-6 yenen The New Orleans Saints, Twitter hesabından bir yaptığı paylaşımda Papa’yı alıntılayarak “Bunun üzerine kaybedemezdik” ifadesine yer verdi.


 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.