habernediyor.com

Henry Onyekuru 'Galatasaray' diyor!

SPOR

Henry Onyekuru, iki Rus ekibinin teklifini reddederek sadece Galatasaray'a gitmek istediğini menajeri D'Avila'ya söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın transfer gündeminde yer alan yıldız futbolcu Henry Onyekuru, Rusya'dan gelen iki büyük teklifi kabul etmedi ve menajerine net bir şekilde Galatasaray gitmek istediğini dile getirdi.

Galatasaray ile Monaco arasında 1.5 yıllık kiralama formülü üzerinde durulurken CSKA Moskova ve Lokomotiv Moskova, Monaco ile temasa geçerek transfer hakkında bilgi aldı. Monaco yönetimi de bu teklifleri Onyekuru'nun menajeri William D'Avila'ya ileterek ne düşündüklerini sordu.

William D'Avila'dan gelen teklifleri öğrenen Henry Onyekuru, Rusya'ya transfer olmayacağını ve Monaco'dan ayrılırsa bunun sadece Galatasaray için olacağı ifade etti.

Pazarlıklar tüm hızıyla devam ediyor

Monaco ekibi, geçen hafta içinde Onyekuru'nun 1.5 yıllık kiralama bedelini soran Galatasaray'a, "2.5 milyon Euro isteriz" dedi. Sarı-kırmızılı kulüp ise 1 milyon euro'luk bir öneri sunarak görüşmelere başladı.

Bu transferin kasım sonunda çözüme kavuşacağı tahmin ediliyor.

Şampiyonluğa katkısı büyük

Genç yıldız, geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 31 Süper Lig karşılaşmasında 14 gol kaydedip 5 asist yaparak şampiyonluğa büyük katkı sağlamıştı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.