habernediyor.com

Galatasaray’da Mertens heyecanı! İşte son durum…

SPOR

Napoli ile yollarını ayıran ve şu an serbest konumda bulunan Dries Mertens ile görüşmelere devam eden Galatasaray, transferde büyük aşama kaydetti. 

Galatasaray’da Dries Mertens heyecanı yaşanıyor. 2013 yılında transfer olduğu Napoli’de büyük başarılar elde eden ve gösterdiği performansla kulübün simge isimlerinden biri olan Dries Mertens’in sonraki durağı Türkiye olabilir. 35 yaşındaki Belçikalı futbolcu ile uzun süredir görüşme halinde olan Dursun Özbek yönetimi, transferde büyük aşama kat etti. Ufak pürüzler üzerine görüşmelerine devam eden iki tarafın kısa süre içerisinde uzlaşmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Napoli taraftarının sevgilisi oldu

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 4 milyon avro olan Dries Mertens, profesyonel futbol kariyerine Anderlecht altyapısında başladı. Gent ve AGOVV formaları da giyen yıldız futbolcu, 2011 yılında Utrecht’ten 7 milyon avro bonservis bedeli ile PSV Eindhoven’a transfer oldu. 2 sene sonra Napoli’ye 9,5 milyon avro bedelle geçiş yapan Mertens, burada kariyerinin altın çağını yaşadı. Gösterdiği performansla birçok dev kulübü peşine takan Belçikalı golcü, taraftarın da en sevdiği isimlerden biri haline geldi. 

Evander transferinde sona gelindi

Mertens ile imza aşamasına gelen Galatasaray yönetimi, bir yandan da Evander transferini bitirmeye çalışıyor. 24 yaşındaki Brezilyalı orta saha her konuda anlaşan sarı-kırmızılılar, oyuncunun kulübü Midtjylland ile devam eden görüşmelerde de sona yaklaştı. İki transferi peş peşe açıklayarak gövde gösterisi yapmak isteyen Galatasaray, taraftarının da yüzünü güldürmek istiyor. Sarı-kırmızılılar şu ana kadar Abdülkerim Bardakcı, Sergio Oliveira, Kazımcan Karataş, Leo Dubois, Haris Seferovic ve Fredrik Midtsjö ile resmi sözleşme imzaladı. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.