habernediyor.com

Fode Koita, Fenerbahçe'ye önerildi!

SPOR

Kasımpaşa’yla yollarını ayıracak olan 29 yaşındaki Fode Koita'nın menajeri sarı-lacivertli yönetimle temas kurdu. Şartlar uyduğu takdirde bu transfer bedelsiz gerçekleşebilir.

FFP kriterleri ve TFF'deki limitler sebebiyle zor durumda olan Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme meydana geldi. Kasımpaşa'dan ayrılacağı tahmin edilen Fode Koita'nın menajeri Bernard Collignon, sarı-lacivertli ekiple temasa geçti ve oyuncusunu önerdi. Kanat forvet ve santrfor olarak görev yapabilen Koita, Kasımpaşa'yla ilişkisini keserse boşta kalacak. Fenerbahçe, bu transferi bonservis bedeli ödemeden gerçekleştirme imkânına sahip. Sarı-lacivertli yönetim, Fransız hücumun menajerine bu önerisini henüz yanıtlamadı.

Sözcü'de yer alan habere göre teknik direktör Ersun Yanal'ın da onayı alındığı takdirde Koita'yla ilgili girişimler başlayacak. 2015-2016 sezonunun devre arasında Kasımpaşa'ya transfer olan Fransız oyuncu, ligde 75 maçta 15 kez fileleri havalandırdı. Koita, bu sezon ise 12 lig maçına çıktı ve 4 gol kaydetti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.