habernediyor.com

Filenin Sultanları, Belçika ile karşılaşıyor!

SPOR

Filenin Sultanları, 2020 Tokyo Olimpiyatları Avrupa Kıta Elemeleri B Grubu'ndaki üçüncü ve son karşılaşmasında yarın Belçika ile karşılaşacak.

Hollanda'nın ev sahipliğinde Apeldoorn kentinde gerçekleştirilen turnuvadaki ilk maçında Almanya'ya 3-1 mağlup olan, ikinci maçında Hırvatistan'ı aynı skorla yenen ay-yıldızlılar, gruptaki son sınavını Belçika karşısında verecek. Maç, TSİ 18.30'da başlayacak.

İki karşılaşmada da kazanan Almanya'nın zirvede olduğu B Grubu'nda, Türkiye ikinci sırada yer alırken henüz tek maç yapan Belçika ve Hırvatistan 3 ve 4. bulunuyor. Gruptaki mücadelede bugün Belçika ile Hırvatistan karşı karşıya gelecek. Yarın da Türkiye-Belçika karşılaşmasından önce Almanya-Hırvatistan maçı oynanacak.  

A Grubu'nda iki maçını da kazanan ev sahibi Hollanda'nın zirvede yer alıyor. Grupta bugün Bulgaristan-Azerbaycan ve Hollanda-Polonya ile yarın Polonya-Azerbaycan karşılaşmaları yapılacak.

A ve B gruplarında ilk 2 sırayı alacak ekipler, çapraz eşleşme usulüne göre yarı finalde karşılaşacak. Tokyo 2020'ye Avrupa Kıtası'ndan gidecek son takım 12 Ocak Pazar günü yapılacak final maçının ardından belli olacak.
 
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.